Imalánc a gyermekekért - 18. állomás, ezúttal Indiában!

Kategória: imádságok hazánkért Megjelent: 2013. július 04. csütörtök
Nagy öröm számunkra, hogy az  IMALÁNC A GYERMEKEKÉRT  imahadjárat 18. állomása INDIÁBAN folytatódik. 2013. július 7-én Madhya Pradesh államban, Joseph Ethakoti atya fogja a szentmisét bemutatni, az ÁRVÁKÉRT, BÁNTALMAZOTT GYERMEKEKÉRT, VALAMINT MINDEN GYERMEK VÉDELMÉÉRT AZ EGÉSZ VILÁGON!
A szervezést Regina Collins nővérnek, az Isteni Szeretet Közösség vezetőjének köszönhetjük, aki maga is szívén viseli az árva gyermekek sorsát. Regina nővér és közössége valamint rajtuk keresztül több ember  is támogat árva, félárva gyermeket Indiában.
Csodálatos dolog egy gyermek életét az éhezéstől, árvaságból, nyomorból megmenteni. Isten is erre buzdít minket.  "Bocsásd szabadon az elnyomottakat, és minden igát törj össze! Íme törd meg az éhezőnek kenyeredet, és a bujdosó szegényeket, vidd be a házadba!   (Iz 58, 6-7) Isten az eredmény tekintetében is világosan szól: "Akkor majd előtör mint a hajnal, világosságod és sebed gyorsan beheged, Akkor majd  ha szólítod, az Úr válaszol, ha kiáltasz így szól: íme itt vagyok! (Iz 58, 8-9)

Bizony mondom nektek, amit e legkisebb testvéreim közül eggyel is tettetek, velem tettétek.“ /Mt 25,31-46/

Természetesen ha valaki indíttatást érez támogatóként csatlakozni Regina nővérhez és az Ő nagyszerű munkájához, arra is van lehetőség. Hiszen - ha az arányokat nézzük - akkor ami nekünk egy mozijegy, egy könyv, egy fodrász ára az Indiában egy gyermek kb. egyhavi étkezését jelenti.
 
Ha szívesen bekapcsolódnátok az IMALÁNCBA A GYERMEKEKÉRT  egy szentmise felajánlásával  és segítenétek megszervezni más városokban is kérjük, hogy jelentkezzetek az alábbi e-mail címeken: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
(Gáspár Zsuzsa)