Pünkösdi 40 órás szentségimádás Törökbálinton

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2015. május 14. csütörtök

Kedves Testvérek! Szeretettel meghívunk benneteket a következő  40 órás szentségimádásra  amit kivételesen nem május utolsó hétvégéjén tartunk hanem május 22-23-24-én, ezzel is bekapcsolódva az országos pünkösdvárásba. Regina nővér is arra bátorít mindnyájunkat, hogy Pünkösdkor imádkozzunk és várjunk nagy csodákat! Ez a kegyelem ideje! 

Szeretettel várunk mindenkit erre a különleges alkalomra: Törökbálintra az Isteni Szeretetet közösségbe! 

(Közösségi házunk Törökbálinton a Baross Gábor u.2 szám alatt található, megközelíthető az M1, M7 és M0 autópályákon keresztül, vagy Budapestről a 272-es kék busszal, ami a Móricz Zsigmond körtérről indul, és a végállomásig kell jönni vele.)

Pünkösd ünnepén a Szentlélek eljövetelét ünnepeljük. Sokan úgy vélik, hogy ezen az ünnepen arról a régi eseményről emlékezünk meg, amikor Jézus Krisztus feltámadása után 50 nappal eljött a Szentlélek. Pünkösd ünnepe azonban a mi személyes pünkösdünk is, amikor mi is részesülünk a Lélek kegyelmeiből. Nem „emlékünnepet” tartunk tehát, mintha a Szentlélek nem áradna és nem alakítana bennünket folyamatosan, ha lelki életet élünk, nem egy hajdani esemény évenkénti felelevenítésére készülünk, hanem átadjuk magunkat, és sóvárogva várjuk, hogy részesei legyünk a „mennyei erőnek”. Ha te is vágysz  egy személyes pünkösdre, a mennyei erőre  akkor itt van a helyed ezen a hétvégén. 

Amennyiben szeretnél szállást és étkezést kérni, ezt legkésőbb május 20., szerda estig legyél szíves jelezni emailen vagy a következő telefonszámok egyikén: 06-23-399 433 mobil:06-20-3570976. Köszönjük!

Szeretettel várunk!

Az Úr Jézus áldásával!

az Isteni Szeretet Közösség nevében: Eberlein-Sidó Éva