Tűz és Fény dicsőítő szentségimádás Kamaraerdőn

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2015. február 12. csütörtök

Február 16-án, hétfő este, 19:00-21:00 óráig tart Tűz és Fény (Fire  & Light) dicsőítő szentségimádást Kamaraerdőn a Krisztus Légiója rendházában a Cor et Lumen Christi Közösség. részletek:

"Uram, jó nekünk itt lenni! (Mt 17, 4) - A Tábor hegyén Péter, Jakab és János megláthatták Jézus isteni dicsőségét. Ugyanez a Jézus hív minket is, hogy imádjuk, hogy leboruljunk előtte és megláthassuk Őt dicsőségében!
Minden jó szándékú embert szeretettel várunk."

Helyszín: A Fővárosi Önkormányzat Kamaraerdei Idősek Otthona területén, a Krisztus Légiója Kongregáció rendháza. 1112 Budapest, Kamaraerdei út 16.
Megközelítés: Kelenföld vasútállomásról (4-es metró végállomása) a 87-es vagy a 187 jelzésű autóbusszal -az I. ker. Batthyány téri végállomásról induló 41-es villamossal. -Budaörs felől, a 287/287A-as autóbusszal. A villamossal a kamaraerdei végállomásig kell utazni, ahonnan néhány perc sétával érhető el a cél, az autóbuszokról az „idősek otthona/szociális otthon” megállónál kell leszállni, ahol csak az úton kell átmenni. A kápolna/rendház a nagykapun bemenve egyből jobbra található.