Ukrajnai robbanások - a magyar műszerek földrengésnek érzékelték + ima

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2023. május 20. szombat

Az ukrajnai háború kisebb, a Mercalli-skálán 3,2-3,3-as földrengések erejével vetekedő robbantásokat is produkált – ismertette Facebook-oldalán a Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium. Kiemelték, hogy a magyarországi mérőállomások legalább hét nagy robbanást is rögzítettek.

Az ukrajnai Hmelnickijnél történt robbanások közül legalább hetet azonosítottak kisebb földrengésként a Magyarországon működő mérőállomások. A becsapódásokat a Hmelnickij területétől körülbelül 540 kilométerre levő Piszkés-tetőn működő infrahangállomásaink is regisztrálták.
Május 13-án a háború egyik legnagyobb robbanása történt Ukrajnában, amikor az orosz erők mintegy 21 drónnal csaptak le az Ukrajnához tartozó hmelnickiji területen.
Az interneten olyan videók jelentek meg, amelyeken egy hatalmas tűzgolyó látható, amely állítólag egy lőszerraktárból emelkedik fel – tették hozzá. (index.hu)

Mennyei Atyánk! Kérünk Téged Jézus Krisztus nevében, a mindenkor segítő Szűzanya közbenjárásával, hogy állítsd le a háborút Ukrajnában és az egész világon! Legyen vége az esztelen pusztításnak! szabadíts meg minket a megszálló emberi és szellemi hatalmaktól, antikrisztusi vezetőktől és hozd el a kiengesztelődés és megújulás idejét a földre! Miatyánk... Üdvözlégy... Dicsőség...