Szeretetláng mesék - hamarosan megjelenik!

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2023. március 31. péntek

Most rendezzük nyomda alá a Szeretetláng meséket. Itt a címlap - Gráfel Judit munkája -, és alábbiakban egy rövid ismertetőt is olvashattok a könyvről. Él még a támogatási lehetőség is (kb. egy hétig), támogatóink nevét betesszük a könyvbe és ajándék példányt is kapnak!

"Mindez akkor történt, amikor a világ még fiatal volt. A Nap fényesen sütött és a gyümölcsfák évente kétszer érleltek termést. Az emberek és állatok együtt éltek és szerették egymást. A szívükben a szeretet kis lángja égett, és ez a szelíd fény kedvessé, barátságossá és megértővé tette őket. Mindenki boldog volt, kivéve a nagy sárkányt, akinek a szívfényét kioltotta a gyomrában egyre erősebben lángoló harag tüze..." Így kezdődik a mesesorozat, amelyben egytestvérpár - Égi Sas és Mezők Lilioma -, elindul, hogy legyőzze a sárkányt és a hét fenevadat, amelyeknek neve: harag, lustaság, hiúság, falánkság, csüggedés, viszály és közöny...

A színes meséskönyvben tíz mese szerepel - ebből hatot olvasni lehet a honlapunkon (szeretetfoldje.hu) az irodalom menüpont alatt -, ára reményeink szerint maximum 2.000 Ft lesz. A kiadást támogatni lehet az alapítványunk számlaszámára (Szeretet Földje Közhasznú Alapítvány, 10700268-04975106-51100005) vagy a címünkre (2045 Törökbálint, Templom u. 13.) küldött adománnyal. Nagyon fontos, hogy mindenképpen írjátok meg a neveteket és címeteket, hogy tudjuk postázni a könyveket!

Hálás köszönettel: Sipos Gyula (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)