Imalánc diákokért, pedagógusokért és pedagógus hivatásokért

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2022. augusztus 08. hétfő

Augusztus 15-31. között, a tanévkezdésre készülve a Felekezeti Közoktatási Intézmények Dolgozóinak Szakszervezete imádságra hív mindenkit diákjainkért, pedagógusainkért és pedagógus hivatásokért.

Az imalánchoz sokféle módon lehet csatlakozni. Arra biztatjuk a pedagógusokat, szülőket, nagyszülőket és diákokat, hogy szervezzenek közös imát, zarándoklatot, vegyenek részt közösen szentmisén/istentiszteleten. Adjunk hálát pedagógus hivatásunkért, és tegyük nehézségeinket az Ő lába elé. Szülőként, nagyszülőként imáinkkal támogassuk pedagógusainkat, és fohászkodjunk azért, hogy gyermekeinknek és unokáinknak legyenek elhivatott pedagógusai. Egykori és jelenlegi
diákként adjunk hálát pedagógusainkért, akik segítettek kibontakoztatni tehetségünket. Kérjük együtt a Gondviselő áldást diákjainkra és tanárainkra!
Csatlakozni az imalánc regisztrációs felületén keresztül lehet: fekidosz.hu
Az imalánc augusztus 15-én, 20:00-kor ökumenikus imával kezdődik a Jézus Szíve jezsuita templomban (1085 Budapest, Mária utca 25.), melyre mindenkit szeretettel várunk.
Nagy erő rejlik a közös imában és összeköt minket, pedagógusokat és szülőket a közös cél, hogy Isten felé vezessük gyermekeinket, és kibontakoztassuk talentumaikat.
“Mert ahol az ima, ott a jövő.” (Robert Sarah bíboros)
Üdvözlettel: A Szervezők
Kérjük, segítse azzal az imaláncot, hogy továbbítja minél több ismerősének, hittancsoportok és plébániák, szülői közösségek levelezőlistájára