Nemzetközi online közbenjáró ima Ukrajnáért

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2022. április 12. kedd

Április 13-án, szerdán a CHARIS International (azaz a Karizmatikus Megújulás világszinten) 12 órás online közbenjáró imádságot szervez reggel 9-től este 9-ig arra a szándékra, hogy béke legyen Ukrajnában. A főszervező Cyril John, a CHARIS közbenjárási bizottság munkacsoportjának vezetője.

Világszerte meglehetősen sokan jelezték, hogy szeretnének csatlakozni az imához. A CHARIS International youtube csatornáján keresztül csatlakozzatok majd az imához: https://youtube.com/c/CHARISInternational
Immár egy másfél perces kedvcsináló videó is elérhető és terjeszthető: https://www.youtube.com/watch?v=w8a46tyYWXA

Mostanra az imavezetést minden idősávban elvállalta egy ország vagy egy régió. Ha nyilvános lesz a részletes időbeosztás, azt a rendezvény honlapjára  teszik ki (https://www.charis.international/en/12-hours-online-adoration-and-intercession-for-peace-in-ukraine/). Akik az imákat vezetik: Benin, Kongó, Franciaország, Dél-Korea, Óceánia, Ausztrália, Új-Zéland, Latin-Amerika, Ghána, Ukrajna, Horvátország, Olaszország, Mexikó, Szingapúr, Malajzia, Zimbabwe, Svédország és Skandinávia, USA, Kanada, Mauritius, az Indiai-óceán part menti országai, Románia, Oroszország, kelet-európai országok (Lengyelország, Szlovákia, Szlovénia, Albánia, Horvátország, Magyarország, Bosznia), Brazília.