Nem állnak le - két hír + ima

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2022. március 30. szerda

A francia elnök tájékoztatója a Putyinnal való telefonos beszéd után, és egy hír az újabb orosz csapatok érkezéséről, + ima:

- "Nem adottak jelenleg a feltételek humanitárius akció megkezdéséhez a következő napokban az orosz hadsereg által körbevett és ostrom alatt álló ukrajnai Mariupol lakosságának megsegítésére" – jelentette ki a francia elnöki hivatal Emmanuel Macron francia és Vlagyimir Putyin orosz elnök újabb telefonos megbeszélése után.

- Grúzia megszállt területeiről Ukrajnába szállították a Déli Katonai Körzet 4. és 7. katonai bázisának egységeit, hogy erősítsék az orosz fegyveres erőket. A 4. katonai bázison három, összesen 1200 orosz és oszét katonát számláló szárazföldi taktikai csoportot hoztak létre és küldtek Ukrajnába. Valamint további kettőt a 7. katonai bázis egységeiből létesítettek, amely körülbelül 800 fős – áll a közleményben.

Drága Atyánk, Békesség Istene jöjj, és állítsd le a gonoszság tombolását, az ártatlan életek halálát, országrombolást és hozd el az áldott békét Ukrajnának, Oroszországnak és az egész világnak! Ámen. Miatyánk... Üdvözlégy... Dicsőség...