Hitvalló felvonulás a Pride napján

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2021. július 21. szerda

Egy lelkes házaspár, az Ádám & Éva családmentő misszió alapítói, országos kiállást szerveznek a Pride napjára (július 24., szombat 18:00). Tudjuk, hogy a Pride-on több ezren vesznek részt, a keresztényeknek, akik az Isten szerinti családokat képviselik, ennél többen kellene lenniük. Legyen ez az idén így a Deák téren! Alább a szervezők meghívója:

 "Tisztelt Hölgyem/Uram, tisztelt Média!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az alábbi körlevélben – mintegy 4000 felekezetközi egyházi címre – felhívást tettünk közzé családi rendezvények tartására július 24-re, szombatra a pride felvonulás napjára. Alkalmaink az eredeti, a tiszta, a teremtett családi rendről fognak szólni, szeretetben és igazságban. Úgy tűnik, pokoli mélységekbe tör a gender szellem, hazánkban is őrjöng a téma társadalmunk szegmenseiben. Bizonyára tudja, mennyire sokasodik már az lmbtq jellegű hír a sajtóban, médiában.

Ott tartunk, hogy törvényben rögzíteni kellett a triviális tényt: az apa férfi, az anya nő. Ezerrel megy a gender ideológia tanítása, közéleti személyiségek nyíltan uszítanak hitünk ellen…

A végidők szele orkánszerűvé erősödött a gender témában is. Nagy fertőzésben szenved országunk...

Mi, keresztények, akik hiszünk az Úrban, pont mi nem szólunk eleget?? Mi, akiknek dolgunk lenne leginkább szólni, beszéljünk, nyilatkozzunk az lmbtq szellemiségé-ről, és végre álljunk ki!! Szellemi csatába szólítjuk azokat, akiknek szívükön hordozzák e témát, akik tennének is többet azért, hogy az Úr hangjától legyen hangos július 24-e Magyarországon! Ezen a napon Budapesten feláll az Ördög Armageddon pride serege, Isten pedig harcba szólítja az Övéit, tiszta szent háborúba, amit az Ő fegyvereivel akar megvívni!

Budapestre hívjuk azokat, akik személyesen szeretnék megvallani hitüket a Deák téren, legyen ez egy kimagasló evangelizációs, gyógyító alkalom az Úr dicsőségére!

Óriási lehetőség van most a hívő emberek kezében,

mert a zászlót ott legelöl maga az Úr tartja!

A Rendezvényen 3 katolikus pap is szolgálni fog!

 Helyszín és Időpont: Deák tér, 2021. július 24. szombat 18:00 óra

 áldásos tisztelettel:

Vadász Sándor & Edit Ádám-Éva Misszió

 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

mobilszám: 06-20-960-7213"