"Tanuljatok meg kiáltani Hozzám!"

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2015. október 06. kedd

A magyarországi Katolikus Karizmatikus Megújulás Országos Tanácson (2015. szeptember 26.), a Szentségimádás alatt kapott üzenetek:

- Ne mondd semmire, hogy reménytelen, mert akkor Velem szakítod meg a közösséget. A reménytelenség ellenére is ébreszd fel hitedet,
hogy halhatatlan reménységgel tölthesselek be.
- Akarom, hogy Országotok a remény Országa legyen! Ez lesz a küldetésetek: tartsátok meg, hordozzátok és hirdessétek az Én reményemet Európában!
- Merüljetek meg szerelmemben, mely oltalmazó palástként véd meg bennetek.
- Ne féljetek, a Győztes ÉN vagyok, és győzelemre viszem művemet! Fogadjátok be Szeretetemet! Fogadjátok be a Tüzet! Én mindig veletek vagyok! Ámen." (PI.)
- Véremben kössétek meg a szövetséget! Véremben legyetek egyek! És ebben a vér-szövetségben a Véremben imádkozzatok! Ez védelmetek záloga. Hintsétek Véremet minden lélekre, jókra,barátokra, ellenségekre, a megfáradtakra. Világ vezetőkre, országotok vezetőire, függetlenül pártállástól! Véremnek van egyedül hatalma ledönteni a falakat, kiégetni a lelkekből minden ellenállást.        Meg kell tapasztalnotok erejét, tűzét, hatalmát! Engedjétek meg, hogy először benneteket járhasson át, hogy teljesen megtisztuljatok a szolgálatokra, a lélekmentés szolgálatára.
- Tanuljatok meg kiáltani Hozzám!
- Egységeteknek olyan mély imában kell összekovácsolódni, melyben távolról is tudtok a másikról, mert meghalljátok a hangomat. Senkit nem hagyhattok magára!
- Szentlelkem mindig feltárja Atyám akaratát, de meg kell hallanotok hangomat! Ámen" (NK)