Menekülők és gyermekkínzókamrák - hírek + ima

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2022. december 15. csütörtök

Gyermekkínzókamrát fedeztek fel Herszonban, Ukrajna lakosságának 20 százaléka már migráns - hírek + ima:

Gyermekkínzókamrát fedeztek fel Herszonban
Az ukrán hatóságok egy állítólagos „gyermekkínzókamrát” fedeztek fel a déli kikötővárosban, Herszonban – jelentette a Kyiv Independent című lap szerint Dmitro Lubinec, az ukrán parlament emberi jogi biztosa. Lubinec azt állítja, hogy a helyiségben az orosz erők gyerekeket tartottak fogva és kínoztak a város megszállása idején. Hozzátette: a gyerekek csak nagyon kevés vizet és ételt kaptak – írja a Sky News.

 Ukrajna teljes lakosságának 20 százaléka már elhagyta az országot
Dmitro Lubinec ukrán emberi jogi biztos december 14-én azt mondta, hogy február óta közel 8 millió ukrán menekült el az országból, akik Ukrajna háború előtti lakosságának mintegy 20 százalékát teszik ki. A magas szám ellenére Lubinec becslése szerint még mindig 13 millió ember él az oroszok által megszállt területeken, ahol továbbra is súlyos harcok folynak.

A sátán embergyűlölő kezdettől fogva, az ő emberei pedig elvégzik a pusztítás munkáját. De Te Istenünk, az Élet Istene vagy! Kérünk, vess véget a gyilkos háborúnak Ukrajnában és az egész világon! Szabadíts meg minket az antikrisztusi emberek uralmától és hozd el a megtérés és megújulás, a bűnbánat és újjáépülés idejét, mert benned bízunk! Miatyánk... Üdvözlégy... Dicsőség...