Tömeges gyerekrablás, orosz módra - cikk + ima

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2022. november 18. péntek

Az orosz tisztségviselők csak idén több mint 150 ezer ukrán gyereket szakítottak ki Donbászból. Az orosz hatóságok már nyíltan hirdetik a médiában az ukrán gyerekek kényszer-örökbefogadását. Az országon belül elkezdett terjedni egy olyan propagandafilm is, amelynek témája az ukrán gyerekek kényszer-örökbeadása – állítja az Institute for The Study of War (ISW).

Az ISW elemzői arra hívták fel a figyelmet, hogy a rehabilitáció címszó alatt elvégzett erőszakos örökbeadás igazi célja, hogy megállítsa az orosz népességfogyást. Maria Lvova-Belova, az Orosz Föderáció tisztségviselője határozottan támogatja az ukrán gyermekek erőszakos elvitelét, sőt, ő maga is örökbe fogadott egy Mariupolból elhozott ukrán gyermeket – írja az Unian.
Október 17-én Josep Borrell, az Európai Bizottság alelnöke, az EU kül- és biztonságpolitikai képviselője kijelentette, hogy az ukrán gyerekek kényszeres deportálása bűncselekménynek számít. (index.hu)

Drága Istenünk! T tudod, hogy a háború legjobban a legkiszolgáltatottabbakat, a védtelen és ártatlan családokat és gyermekeket sújtja. Ne engedd, hogy szétszakítsák a gyerekeket, elrabolják szüleiktől és rabságba, rabszolgaságba vigyék őket! Állítsd le ezt az esztelen gyakorlatot és vérontást, vess véget a háborúnak Ukrajnában és az egész világon! Add meg a bűnbánat, megtérés és megújulás idejét, mert benned bízunk! Ámen. Miatyánk... Üdvözlégy... Dicsőség...