Caroline Farrow levele

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2022. november 16. szerda

"Kedves Barátaim!
Szeretném mindnyájuknak megköszönni, hogy kiállnak ma mellettem a budapesti brit nagykövetség előtt. Az Egyesült Királyság korábban a szólásszabadság bástyájaként volt ismert, de mint tudják, ma már csupán azért is büntetőjogi vád alá helyezhetnek valakit, mert kimondja a férfiakról és a nőkről igazságot.

Ami a helyzetemet illeti, a képtelenség netovábbja az, hogy olyan bejegyzések miatt tartóztattak le, amelyeket nem is én írtam, mivel a rendőrség úgy döntött, hogy hisz annak a transzgender férfinak, akinek hosszú büntetett előélete van csalás, erőszak és szexuális zaklatás miatt.
Éppen vacsorát főztem a gyermekeimnek, amikor a rendőrök a bejárati ajtóhoz érkeztek, azt házkutatási parancs nélkül betolták, és lefoglalták az összes elektronikai készülékemet, mert azt mondták, hogy állítólag bűncselekményt követtem el az interneten.
Amikor megkérdeztem tőlük, hogy mit tettem, azt mondták, hogy állítólag megsértettem másokat az interneten, ezért kell elvenniük a készülékeimet, hogy ellenőrizzék, valóban én írtam-e a szóban forgó bejegyzéseket.
Amint azt illeti, nem én írtam őket, de még ha tőlem is származtak volna, nem kellett volna bűncselekménynek lenniük. A bejegyzések kritikusak voltak egy transzgender férfival szemben, aki évek óta üldöz engem és számos más nőt, mind a jogrendszeren, mind a rendőrségen keresztül. Én lettem a harmadik olyan anya, akit miatta tartóztattak le, mert nem voltunk hajlandók elfogadni, hogy nő lenne.
A gyermekeim traumának voltak kitéve, amikor végignézték, hogy elviszik az édesanyjukat, és a saját tanulásra használt elektronikai eszközeiket, egyszerűen azért, mert a rendőrség úgy gondolta, hogy sértő véleményeket tettem közzé.
Mintha rendőrállamban élnénk.
Nem ez volt az első alkalom az esetemben. Már 2019-ben is vizsgált a rendőrség, miután kritizáltam egy anyát, aki a kisfiának 11 éves korában pubertásgátlót, majd 12 éves korában ellenkező nemi hormonokat adott Angliában, majd a 16. születésnapja után Thaiföldre vitte nemiszerv-csonkítási műtétre.
Ezt én kasztrálásnak és gyermekbántalmazásnak neveztem, ami miatt a rendőrség vádat akart emelni ellenem, mert sértőnek ítélték a szavaim, amivel a törvény „misgendering”-re vonatkozó részét is megszegtem, tehát nem voltam hajlandó férfira nőként utalni.
Hasonló „bűncselekmények” miatt más nőket is letartóztattak az Egyesült Királyságban ugyanemiatt az elég agresszív transzgender aktivista miatt.
Természetes, hogy a nők nem akarnak férfiakat tudni a nyilvános női mosdókban és öltözőkben. A női sportolók pedig nem szeretnének férfiakkal versenyezni, akik a sportban tisztességtelen előnyben vannak velük szemben.
Mégis, amikor az Egyesült Királyságban ezzel kapcsolatban felszólalunk, erőfeszítéseket tesznek a nyilvános felületeink megszüntetésére, vagy éppen elbocsátásunk, letartóztatásunk és börtönbe zárásunk érdekében.
Még baloldali nők, mint J.K. Rowling, sincsenek híján a transzaktivisták fenyegetéseinek.
Könnyű lenne feladni. Ez viszont nem lenne szép sem a nemi hovatartozásukban összezavarodott gyerekekkel, sem a vallási kisebbségekhez tartozó nőkkel szemben, akiknek szükségük van női szolgáltatásokra, hogy részt vehessenek a közéletben. Valamint nem lenne helyes magukkal a transzneműekkel szemben sem úgy tennünk, mintha a nem megváltoztatható lenne.
Az Egyesült Királyságban most egy nagyon erős lendület tapasztalható a gender-ideológiával szemen. Az emberek kezdenek felébredni, és kezdik észrevenni azokat a károkat, amelyeket ez az ideológia okoz, különösen a gyerekeknek. Mert milyen ideológia az, amely éket kíván verni a szülők és a gyerekek közé?
Sajnos, ahogy az esetem is mutatja, még mindig van mit tennünk, hogy megszabaduljunk ettől az ideológiától, amely szerint a nemi identitásunk a ruhákhoz hasonlít, amiket egyszerűen föl és le vehetünk. Az Egyesült Királyságban sok iskolában indoktrinálják ezzel a kártékony ideológiával a gyerekeket, a rendőrségünk pedig teljesen a családellenes erők hatalmában van.
Magyarország fénylő világítótoronyként áll Európában, továbbra is tartva magát a biológiai igazsághoz. Remélem, hogy egy napon az Egyesült Királyság is követheti a példáját.
Köszönöm Önöknek, hogy kiállnak az igazság mellett, és tiltakoznak a rendőrség velem szembeni jogellenes bánásmódja ellen. Támogatásuk és imáik segítségével jogorvoslatot kérek, és számon kérem őket a velem szemben tanúsított eljárásért. Sokan ébredtek ugyanis rá arra, hogy ha eljönnek egy pap házába, és letartóztatják a feleségét a gyerekei előtt, akkor ez akár velük is megtörténhet.
Isten áldja Önöket!
Caroline Farrow"

(CitizenGo)