Szabadulás a függőségből

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2022. szeptember 12. hétfő

4 évvel ezelőtt az Úr elhívott engem a sötétségből az ő csodálatos világosságára.  Lelkileg halott voltam, és majdnem fizikailag is.  A bűn és a drogok rabszolgája voltam. 2016-ban 3 hét alatt 3 börtönbe voltam, és onnan elmegyógyintézetbe kerültem. Soha senki sem gondolta, hogy vissza fogok térni a normális kerékvágásba.

Annyira instabil voltam lelkileg, hogy nem tudtam egyedül vigyázni a gyerekeimre, és nem tudtam bemenni még egy boltba sem vásárolni. Erőm végére jutottam. Elvesztettem a gyerekeimet (több mint 7 éve nem rendelkeztem felügyeleti joggal).
Elvesztettem az otthonomat, a józan eszemet és a szabadságomat.  DE ISTEN... Egy másik börtönbe kerültem, amikor beléptem a cellába, találkoztam egy idősebb nővel.  Ismert engem, de még sosem találkoztunk.  A nevemen szólított, és azt mondta: „Tasha, Isten vár rád.  Haza kell menned és vigyáznod kell a gyerekeidre.  Szükségük van rád."  Megdöbbentett.  Emlékszem, kiabáltam: „Nem ismersz!  Nem tudsz rólam semmit!"
De ő továbbra beszélt hozzám, hogy elmondjon nekem olyan dolgokat magamról, amelyeket csak Isten tudott rólam.  Sírva törtem össze.  Abban a pillanatban, ott történt meg az áttörésem.  Egész életemben annyira elveszett voltam, hogy nem tudtam, hogy mennyire rossz úton haladok. Azt hittem, én vagyok az áldozat, de nem vettem észre, hány embert bántok.  Mindenki másra mutattam, és őket okoltam az állapotomért.
A szüleimet hibáztattam azért, mert függőek voltak, a bántalmazó barátomat, a családomat hibáztattam, amiért eljöttek hozzám és elvették a gyerekeimet. Valójában ezek közül néhány tényező igaz volt, de végül is az én döntésem volt, hogy így folytassam az életemet.  A probléma az volt, hogy nem tudtam, hogyan kell másképp élni.  20 évig így éltem.  Az egész gondolkodásmódom működésképtelen volt és megtört.
Miután a börtöncellában lévő hölgy beszélt velem, a padlóra kerültem, és elájultam a testemet sújtó gyógyszerektől.  Nem részletezem, de azon a napon természetfeletti élményben volt részem az Élő Isten Szellemével.  Tűz járt át az agyamon, és hallottam Júda oroszlánjának bömbölését, miközben lángokat láttam.
Ma Isten teljesen helyreállított engem!  A 3 gyermekem ismét a felügyeletem alatt van, és együtt szolgáljuk az Urat.  Az Úr megtanított arra, hogyan éljek a Szentlélek vezetésével.  Szabad vagyok!  Már nem azonosulok azzal, hogy drogfüggő, fogvatartott vagy alkalmatlan anya vagyok.  Hamuért adott nekem szépséget!  Megtiszteltetés számomra, hogy elhívott, hogy szolgáljam őt azáltal, hogy segítek másokat kivezetni a függőségből és a szabadságba!  Tehát annak, aki azt hiszi, nincs reménye... NE ADD FEL!!!  Nincs olyan mély gödör, amelyhez JÉZUS KRISZTUS szeretete és kegyelme ne érhetne el. Nincs olyan nagy hiba, hogy ne tudna megbocsátani.  Pont úgy mondanám neked, ahogy az a nő mondta nekem...
HÍVD SEGITSÉGÜL AZ URAT, Ő VÁR ÉS TUD RÓLAD!!!  
Jézus szeret téged, és minden eddiginél ERŐSEBBEN, helyre tud állítani, HA hagyod.  Tehát ma itt állok, tanúja vagyok Jézus Krisztus vére megváltó erejének.  
Köszönöm Jézus!
„És legyőzték őt a Bárány vérével és bizonyságtételük beszédével.” Jel 12:11
Tasha Hill