Csoda az anyaméhben

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2022. augusztus 13. szombat

"A feleségem, Brooklyn terhessége alatt kiderült, hogy egy nagyon beteg gyermeket hord a szíve alatt. Három-négy hónappal ezelőtt megtudtuk, hogy a babának súlyos vízfejűsége van.  

Pontosan azt mondták nekünk, hogy több mint 90% az esélye annak, hogy a baba röviddel a születés után meghal, vagy nagyon súlyos kognitív problémái lesznek. Megbeszélést tartottunk a palliatív ellátásról is…
Brooklyn Cincinnatibe utazott, ahol július 8-án beindult a szülés. Tizenöt perccel a császármetszés kezdete előtt ismét találkoztunk az orvosokkal a légzőcső használatáról konzultátltunk, amelyet leválaszthattunk volna, hogy a baba rögtön a mennybe kerüljön. Azt mondtuk, hogy NEM!!!
Aztán a baba megszületett, sírva érkezett a világra – ez volt a legédesebb hang, amit valaha hallottam!
Egyszerűen fogalmazva, Charlie Schnarr a gyerekkori intenzív osztályon maradt egészen tegnapig – amikor mindannyian hazamentünk. Gyönyörű gyerek, aki teljesen normális ütemben fejlődik.
Hogy történt ez?!
Az orvosok azt mondták:
"Sem nem tudunk, sem nem találunk orvosi magyarázatot arra, amit itt láttunk."
Valahogy az agya megtalálta a módját, hogy természetes úton felszabadítsa az akadályt, vagy átirányítsa a folyadékot, amely az agyfolyadék nyomasztó növekedését okozta. Az elmúlt héten többször hallottam az "isteni beavatkozás" és a "csoda" szavakat. A több évtizedes tapasztalattal rendelkező ápolónők és a megbecsült orvosok országszerte csodálkoztak, lelkesedtek.
Gyakorlatias ember vagyok, aki határozottan hisz az orvostudományban és a technológiában, de tiszta szívemből tudom, hogy Isten benne van ebben.
Isten létezik, és még mindig csodákat tesz.
Nick Schnarr"(facebook)