"És már aznap este megtörtént a csoda!"

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2015. november 08. vasárnap

A múlt hét vasárnapján Törökbálinton gyógyító misén vettem részt. A nagylányom mondta, hogy kérjek gyógyulásért személyre szóló imát a testvéreinktől.

Régóta fájt, fájdogált a lábam, fiatal korom óta nehéznek éreztem, e fájdalmak később erősödtek. Az idő múlásával kisebb, majd nagyobb viszerek alakultak, és dudorodtak ki a lábamon. A fájdalmak már napi szinten voltak jelen az életemben.
egyik nap iszonyatos fájdalmat éreztem mindkét lábamban. Se üllni, se állni, se lépni nem tudtam. Hiába támasztottam fel a lábamat, kentem be gyógykenőccsel, erős fájdalomcsillapítók ellenére sem tudtam lábra állni. Az éjszaka fájdalommal és alvás nélkül tet el. Reggelre valami javuás mutatkozott, de nem szűnt afájdalom. Műtétet nem szerettem volna, így tűrtem a fájdalmakat.
A gyógyító misén úgy éreztem, hogy Isten rajtam is segít, hozzám is szól Gyulán keresztül. Az imádkozó pár (Zsuzsi és Jenő) szintén gyógyulást kért számomra. És már aznap este megtörtént a csoda!
Jézus meggyógyított! Bizsergést és kis szúró fájdalmakat éreztem a lábamban. Ez többször is megismétlődött. Hihetetlenül, csodálkozva álltam fel. Megszűnt a fájdalom a lábaimban. Reggel nem hittem a szememnek: az erek visszahúzódtak és teljesen fájdalom mentesen járkáltam. Ey hét telt el azóta. Fájdalom nincs, csak hála és köszönet Istennek, aki ma is él, köztünk jár és gyógyít!
(L. Kati)