Egy csodálatos tanúságtétel Isten sokszoros kegyelméről!

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2015. szeptember 17. csütörtök

Fél évig imádkoztunk egy rákos magzatért. A szülőket rá akarták beszélni az abortuszra. Nem olyan egyszerűen, de igent mondtak az életre, Istennek hála. Pár hónappal később az agyában lévő daganat felszívódott, de a másik, a szívében lévő csomó mellett még 3 újabb lett. Az orvosok azt mondták, hogy életmentő műtétre lesz szükség, ha meg is születik...

Időre született teljesen ÉLETKÉPESEN!!!, legszebb kislány, akit valaha is láttam :-))  A csomók megmaradtak a szívében, de a szívműködését nem akadályozza. :-)
Már 6 hetes. Viszik teljes kivizsgálásokra. A neurológus elszomorította őket, hogy egy rendszerbetegsége van. De mi a lényeg? Amit éppen látunk: egészségesen fejlődik, eszik, alszik.... Egy másik orvosnál is jártak, aki meg rendben találta egészségileg a gyermeket.
A férjem imádkozott ezért a kislányért a legintenzívebben, szinte egész nap, böjtölt is érte keményen. Most először történt vele, hogy a szívét ennyire megrendítette egy ilyen eset. A Jóisten szinte egy új szívet adott neki...:-) Gitározik, dicsőíti az Urat, zsolozsmázik, szentségimádásokra jár... Végre személyesen megtapasztalhatta Isten végtelen szeretetét.
Isten olyan csodálatos, hogy a fél éves kitartó imában mi egy életet kértünk, a magzat életét, és 3 életet adott. Férjem életét, a kislány életét - és a kis magzat életét, ami itt növekszik a szívem alatt... a 4. gyermekünk.:-)

P. Évi