Tanúságtételek testi és lelki gyógyulásokról

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2015. június 17. szerda

Csodás gyógyulások, amelyek május 1-én  az egyházmegyei karizmatikus találkozón és a május 10-i biai gyógyító összejövetelen történtek:

Május 1-én:

- Egy néni alig tudott erre a találkozóra eljönni. Hallókészüléke volt, így se hallott már rendesen, annyira be volt gyulladva a füle. Szentségimádás alatt volt a közbenjárás. Kiszemelt egy közbenjáró párost, köztük engem is és fohászkodott a Jóistenhez, hogy meghallja a közbenjárók imáját. Amikor felkelt a székéből egy nagy pukkanást hallott a fülében és abban a pillanatban hallotta az éppen szóló hangos dicsőítő éneket. Odajött hozzánk imát kérni, és végig zavarban volt, mert nem akarta elhinni, hogy újra jól hall mindkét fülére... Hallja mindkettő imádkozónak az imáját. Dicsőség az Úrnak!

- Egy fiatalasszony kért imát. Miközben imádkoztak érte, az egyikük kérdezte, hogy nem fáj-e mostanában a háta, mert azt most gyógyítja az Úr. A  hölgy teljesen más indok miatt kért imát, el is felejtette említeni, hogy tényleg egész héten iszonyúan fájt a háta. Azóta se tért vissza a hátfájása... Igen Isten abból is ki tud gyógyítani, amire nem is gondolnánk.

Máj 10-én először volt a biatorbágyi a Szent Anna templomban gyógyító alkalom, ahol mély lelki gyógyulások történtek:

- Egy hölgy lelkileg mélyponton volt, amikor eljött erre az alkalomra.  Gyönyörűséges erős szoprán hangja van, de ott énekelni se bírt a lelki fásultságában. Tanítások és a közbenjáró imádságoknak köszönhetően felismerte, hogy le kell vetkőznie rossz szokásait, az Úrhoz többet imádkozni és gyönyörködni benne, ez újra reményt adott az életének.

- Egy másik asszony sok gonddal és problémával jött el. Bár csak a misére tudott eljönni, mégis szólt hozzá az Úr a szertartás alatt. "Az aggodalom nem Tőlem van." Az hiszem, mindannyiunk számára megszívlelendő tanács az Úrtól.

- Egy asszony a egyik közbenjárón keresztül kapta meg választ az Úrtól szentírási idézet formájában.

Dicsőség az Úrnak a csodás gyógyításaiért, ami sokszor nem azonnali változásokat indukál bennünk, viszont annál radikálisabb változást hoz az életünkben!

Polgár Éva