"Valóban az Istent megdicsőítő nap volt!"

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2015. május 11. hétfő

Szombaton (május 9-én) Baján tartottunk lelki napot (Belépés Isten valóságába), ami nagyon jól sikerült. Vasárnap már felkerült a facebookra több hozzászólás, tanúságtétel, most ezekből válogatunk ide egy csokorral:

"Tegnap, Isten kegyelméből egy csodálatos Lelki Napon vehettem részt - Baján! Köszönet a csodálatos napért a helyi Mustármag közösségnek! Lelkiekben sokat adó, néha - jó mellbevágó volt! Jó volt ismét tudatosítani, hogy mennyire szeret az Isten! Csoálatosan lehetett tapasztalni a Szentlélek jelenlétét, kiáradását! Kívánom,hogy minden ott jelenlévő Testvér lobbanjon lángra, vigye a Szentlélek tűzét! Többek között köszönet Sipos Gyulának,aki hitelesen beszélt Jézusról, és
tudtán kívül is eszköze lett Isten kezében - saját személyemet illetően is (prófécia). Köszönet minden Testvér szerető odaadásáért!" (Demeter Zoltán)

"Igen én is csak megerősíteni tudom Zoltán testvéremet, egy nagyon csodálatos napon vettünk részt és nagyon sok segítséget kaptunk, hogy hogyan tudunk egyre inkább Isten szolgálatára. Köszönöm én is Gyulának a tartalmas tanítást és a helyieknek a szeretetteljes szolgálatukat! És a végén a Szentmisét. És nem utolsó sorban Zoltán testvérünknek, is köszönjük, hogy hívott és vitt minket erre a tartalmas Lelki napra. Örömmel megyünk újra ha lehetőség lesz rá!" (Horváth Istvánné Gabi)

"Valóban csodálatos volt a Lelki Nap! Köszönjük elsősorban Sipos Gyulának a humorral és végtelen egyszerűséggel, közvetlenséggel elmondott tanításait, melyek ugyanakkor nagyon mély lelki tartalommal bírtak. Sokat épülhettünk valamennyien, közelebb kerülhettünk Jézushoz, sőt megéreztük az Ő közvetlen jelenlétét! Bátorságot kaptunk arra, hogy a karizmáinkat (Isten adta képességek) merjük használni és akarjunk velük mások szolgálatára lenni, hiszen az Úr éppen ezért adta ezeket nekünk! Nagyon jó érzés volt, hogy olyan szép számmal együtt voltunk, hogy Budapestről, Érdről és környékből ( Bácsalmás, Rém, Kunbaja, Bácsszőlős, Sükösd, Felsőszentiván, Szeremle) is jöttek testvérek, akik találkozni akartak Jézussal! A Szentmiséért is külön hálával tartozunk az Úrnak, melyet Binszki József Plébános Úr mutatott be, a Lelki Napon résztvevő testvéreink segítő szolgálatával. Plébános Úrnak köszönjük a segítségét, mellyel támogatta ennek a Lelki Napnak a létrejöttét! Különösen hálásak vagyunk a Szentlélek segítsége által létrejött "alkalmi" dicsőítő csapatnak, akik zenéjükkel, énekükkel a szentmisét még fölemelőbbé tették! Valóban az Istent megdicsőítő nap volt! Szeretnénk még sok hasonló napnak a lelkes résztvevői lenni. Alleluja!" (Batykóné Márti)