Isten gyakran akkor is gyógyít...

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2014. október 09. csütörtök

...amikor mások felé szolgálunkÉvek óta, amikor tüdőszűrésre kell mennem, a tüdőmön mindig találtak egy  tízforintos nagyságú foltot. A szakorvos némi tűnődés után úgy döntött, hogy egyelőre nem kell vele foglalkozni, mivel nem nőtt és nem fájt a hátam. De mostanában gyakran találkozom tüdőbetegekkel  (kórházi beteg látogatóként)  és látom, hogy egy kis jelentéktelennek tűnő foltból, csomóból rövid idő alatt kóros folyamat indulhat el.

Ebből az indítatásból elmentem tüdőszűrésre, kíváncsi voltam hol tart az én  tüdőmön látható folt. A leleten én lepődtem meg a legjobban, mert kiderült, hogy most semmilyen folt nem látható a tüdőmön! Istennek legyen hála!  Nem először tapasztalom meg, miközben másokért imádkozunk, mi is gyógyulunk testileg, lelkileg. Mellesleg azt gondolom, hogy Isten ezzel is meg akart erősíteni abban, hogy ne féljek a tüdőbetegekhez járni.

Isten szeretete kísér bennünket kis és nagy dolgokban, Neki nincs kicsi és nagy dolog, hanem mi vagyunk fontosak. Ez reménységgel és bizalommal tölt el a mi teremtő, irgalmas  Istenünk iránt.

Tarnóczi Marika