"...éjszakánként ordított a fájdalomtól, nappal csúfolták..." - tanúságtétel gyógyulásról

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2012. április 24. kedd

"Hála Neked Uram, mert végtelenül szeretsz! Damian Stayne lelkigyakorlatán az egyik szünetben találkoztam Sipos Gyulával, akkor megbeszéltük, hogy leírom tanúságtételemet az Úr dicsőségére.

       Gyula sokat jár Vácra, gyógyító imaszolgálatot tart a Piarista templomban Bocsa József atyával. Egyik ilyen alkalomra magammal vittem nagyobbik fiamat, hogy imádkozzon érte. Ferenc húgyúti fejlődési rendellenességgel született, 11 műtéten esett át - kevés sikerrel. Ezek után is sok gyógyszert szedett, éjszakánként ordított a fájdalomtól, nappal csúfolták az osztálytársai, mert a vizeletét nem tudta tartani. Sokan, sokat kértük az Istent, gyógyuljon meg, sikerüljenek a műtétei, ügyesek legyenek az orvosok, stb.

De Istennek más terve volt. Tanítani akart. Engem, a fiamat,mindenkit, aki elolvassa ezt a tanúságtételt.

Isten ugyanaz tegnap, és ma. Mindörökké.

A fiam Gyula közbenjáró imája alatt meggyógyult. A hitünktől? Nem. Gyula ügyes volt? Nem.

Isten igaz szava erővel és hatalommal jött, gyógyított és szabadított. Istennek legyen hála!

Isten hív a szolgálatra mindannyiunkat, várja az igent.

Egymásra bízott minket, és Ő cselekszik.

“Amint az esõ és a hó lehull az égbõl, és nem tér oda vissza, hanem megöntözi a földet, és termõvé, gyümölcsözõvé teszi, hogy magot adjon a magvetõnek és kenyeret az éhezõnek, éppen úgy lesz a szavammal is, amely ajkamról fakad. Nem tér vissza hozzám eredménytelenül, hanem végbeviszi akaratomat, és eléri, amiért küldtem.” (Izajás 55,10-11)
Dicsőség Istennek mindörökké!

V Zsuzsa"