"...Úr Jézus hajolt fölém, és Ő gyógyított..."

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2021. szeptember 29. szerda

Kedves Testvérem Gyula!
Küldök egy tanúságtételt a szombati  gyógyító imaszolgálatról. Arról szeretnék tanúságot tenni, hogy mekkora kegyelmeket kaptam a gyógyító imaszolgálat alatt.

Lelki ok miatt kértem a gyógyító imát, mert régóta úgy éreztem, hogy köztem, és édesanyám között egy magas fal van, amit nem sikerül átlépnem. Én őt sajnos soha nem öleltem meg olyan igazi tiszta szívvel, szeretettel, amit nagyon sajnálok.
Amikor imádkoztak értem, azt éreztem, hogy jobb oldalon, (ahol egy számomra ismeretlen férfi imádkozott), az Úr Jézus hajolt fölém, és Ő  gyógyított. Látni nem láttam, "csak" éreztem jelenlétét. Felejthetetlen élmény volt. El is sírtam magam. Mivel érdemeltem ki ezt a nagy kegyelmet én kis porszem?
A másik kegyelem az volt, hogy az Égiek megmutatták, hogy miért volt ilyen a viszonyunk édesanyámmal. Gyermekkorom nem volt rózsás. Édesanyám, és édesapám sokat veszekedett. Édesapám szerette az italt, ez miatt is volt a nézeteltérés. Tudat alatt én anyut okoltam mindenért. Szóval nem mondtam meg neki, hanem szeretetmegvonással büntettem. Köszönöm az Égieknek, hogy így megvilágosítottak.
Hazautazás előtt végig dicsértem anyut, (aranyos vagy, milyen szép a tekinteted stb.), és úgy teljes szívemből elmondtam neki, hogy valójában mennyire szeretem.
Úgy indultunk el otthonról, hogy anyunak kell a gyógyulás, de valójában nekem kellett.
Hálás köszönet mindenkinek, aki részt vett a Szeretet földje találkozó megszervezésében, lebonyolításában. Nagyon tetszett minden pillanata.
Hab a tortán a Szeretetláng kápolna megtekintése volt, ami szintén csodálatos.
Felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk. KÖSZÖNJÜK!
L.né Baki Melinda a "Dombos Zala"-ból