Tanúságtétel szklerózisból gyógyulásról

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2011. december 14. szerda

2011. okóber 13-án észrevettem, hogy a bal szememmel homályosan látok. Elmentem az orvoshoz, ott azt mondták, hogy a szememnek fizikailag semmi baja, és elküldtek MRI-re (agyszkenner). Ott a vizsgálat során kiderítették, hogy gócok találhatók az idegpályxákon, ami a szklerózis multiplex biztos jele. Adtak gyógyszert, de azt mondták, hogy ne nagyon reménykedjek, erre a betegségre nincs orvosi megoldás.

Október utolsó szerdáján gyógyító összejövetel volt Budapesten a Szent Gellért könyvesbolt Szeretet-termében. Elmentem oda, és már az nagyon jó volt, hogy ott találkoztam István Lacival, aki elmesélte, hogy 25 éve szklerós, 18 éve változatlan az állapota, közben megházasodott, családja lett... (Az ő tanúságtétele "Küzdelem a gyógyulásért" címmel itt olvasható a honlapunkon: http://www.szeretetfoldje.hu/index.php/beszamolok-tanusagtetelek/961-kuezdelem-a-gyogyulasert-tanusagtetel)

Közben már kiváltottam a gyógyszert is amit felírtak és szedni kezdtem. A gyógyító összejövetel után azon a héten azt vettem észre, hogy teljesen tünetmentes vagyok és a szememmel is tisztán látok. Azóta is minden rendben van és bízom benne, hogy a gyógyulásom teljes! Ott voltam a novemberi alkalmon is és alig várom a következő összejövetelt...

Istennek legyen hála a gyógyulásomért!

(Z.M.)