Szeretetláng tanúságtétel - könnyezett a Szűzanya-szobor!

Kategória: Szeretetláng Megjelent: 2020. október 10. szombat

 

2020. szeptember 19-én a biai Szent Anna plébánia szervezésében, buszos zarándoklaton vettünk részt. Mátraverebély-Szentkúti Szűzanyát látogattuk meg. Csodás idővel ajándékoztak meg minket az égiek. Szűzanya várt minket az Ő végtelen szeretetével és békéjével. Szentmisét követően buszra szálltunk, és jött a meglepetés, hogy hazafelé megállunk Galgahévízen.

Augusztus 1-én áthelyezték a pásztói plébánost, akinek a Rosa mystica szobra többször könnyezett. Ezt a szobrot elhozta magával Galgahévízre. Erzsike néni fogadott minket, aki 15 évig szolgált sekrestyésként. Nagy-nagy szeretettel beszélt templomukról, plébánosukról és szolgálati éveiről. Egész életében érezte a Szűzanya gondviselő szeretetét és oltalmát. Erzsike néni beszámolója után, elcsendesedve imádkoztunk a Szűzanya szobor előtt.

Csendes imádság után kérte Erzsike néni, hogy imádkozzuk el közösen a szeretetláng rózsafüzért,mert ő többször tapasztalta gyógyító, segítő erejét. Elimádkozva a rózsafüzért elindultunk ki a templomból (agapéra hívtak) egy-két zarándok testvérünk oda ment elköszönni a Szűzanyához és nagy meglepetés ért minket! Könnyek jelentek meg a Szűzanya szemében!

Mindannyian visszamentünk megnézni, és mind két szemében könnycseppek voltak! 40-en láttuk! Erzsike néni sírva fakadt, hálálkodott, köszönetet mondva Szűzanyácskának könnycseppekért!

Nem tudom kiben milyen érzést váltott ki, én nagyon megihletődtem, hogy ilyen csodának lehettem tanúja!! Biztatni szeretnélek titeket testvérek, hogy imádkozzuk buzgón a Szeretetláng rózsafüzért, vagy a hagyományos rózsafüzért a betéttel: Áraszd Szeretetlángod kegyelmi hatását az egész emberiségre most és halálunk óráján  Ámen. 

 

Imádságos szeretettel: Nagy Anikó