Elkezdődött az év...

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2018. január 09. kedd

A heti összejövetelinken túl: építkezés, szentségimádfás iskolája, Alfa-előadás, Imanap hazánkért, gyógyító összejövetel... részletek:

- Folyik az építkezés, átalakítás a Szeretetláng kápolnánál. A házban a két szobát összenyitottuk, így elég nagy közösségi tér alakult ki. Még nagyon sok munka van hátra: ajtók, ablakok cseréje, fűtés-világítás, szerelése, festés-mázolás... szóval látszik az út vége, de még nagyon távolról... :-)

- Egyházközségünkben (Törökbálinton) is elindul az eucharisztikus világkongresszusra való felkészülésként a "szentségimádás iskolája" a 12 alkalomból az első január 14-én, vasárnap 16.30-kor kezdődik a római katolikus templomban.

- Január 16-án, kedden este Szentendrén tartok (sipos) előadást az ottani Alfa-kurzuson (Isten ma is gyógyít).

- Január 18-án, csütörtökön, Árpád-házi Szent Margit ünnepén Imanap hazánkért! 10-től imakilencedet is kezdünk, az imákat a honlapra is felteszem. A 2018-as Imanap-levél itt olvasható: http://szeretetfoldje.hu/index.php/szent-istvan-orszagaert/9712-imanap-hazankert-level-2018

- Január 19-én, pénteken 17 órától gyógyító összejövetelt tartunk Vácott, a Szent Anna piarista templomban (családfa-gyógyító misével). Részletek: http://szeretetfoldje.hu/index.php/gyogyito-osszejovetelek/9699-gyogyito-osszejovetel-csaladfa-gyogyito-misevel-vacott 

Nyitott közösségi alkalmaink továbbra is: hétfőnként 19 órától a plébánián, kedden 16 órától közös szentségimádás a Szeretetláng kápolnában, csütörtökön 9-13 óráig szentségimádási lehetőség ugyanitt, szerdán 19 órától pedig szentségimádás a Mária segíts kápolnában.

Áldott évkezdetet kívánva mindenkinek, imával és szeretettel: Sipos Gyula