Munkák és programok a héten

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2017. április 03. hétfő

A szokásoson - közösségi összejövetelek, munkahely, család - túl: Karizmatikus Találkozók Mária rádió, Alfa-kurzus, küldetési mise, Szentlélek-hétvége, ingyenes újság, lelki központ, egyebek:

- Közeledik május 1., a regionális katolikus karizmatikus találkozó időpontja, ami idén nálunk lesz, Törökbálinton. Jó sok munka, még több remény - szerintem nagyon jó program lesz, most már csak el kell érni, hogy az emberek el is jöjjenek rá. (A hétfő esti megbeszélésen sok mindent végig kell vennünk...) Isten mindenesetre ott lesz!

- Szerdán délelőtt megyek fel Budapestre (sipos), mert a Mária rádió készít egy beszélgetést Galgóczy Erzsébetről, és ebben én is szót kapok. Hála Istennek, hogy ismét sok emberhez eljuthat ennek a szentéletű magyar nőnek az élete tanúságtétele!

- Szerdán este Nagymaroson az ottani Alfa-kurzuson tartom az "Isten ma is gyógyít" előadást.

- Véget ért Tatán a Szentlélek szeminárium, csütörtökön délután lesz a küldetési mise, ahol közösen ünnepelhetjük Isten kegyelmeit és a testvérek szeretetét!

- Szombaton Törökbálinton Alfa-hétvége a három előadással a Szentlélekről és az imaszolgálattal.

- A héten mindenképp nyomdába adom az ingyenes újságunkat. Kicsit kicsúsztunk már az időből - ez a tavaszi szám -, ennek oka, hogy mindenképp szeretttem volna valami biztosat írni Szeretetláng kápolnáról és lelki központról. Jelenleg ott tartunk, hogy megállapodtunk a vásárlásról, sajnos a hivatalos papírok még mindig nincsenek együtt, ezért késik a szerződés aláírása. Pedig már úgy fizetnénk! :-) Aztán keuzdődik a felújítás...

Imátokat kérve és azt viszonozva, szeretettel: Gyula (sipos)