Munkanaplós bejegyzések

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2017. március 19. vasárnap

Megvolt a Lélekáradás és a gyógyító összejövetelek, jön a Szentlélek-hétvége és Alfa-előadások, aztán lelkigyakorlat és evangelizációs program, zsinati évforduló és Galgóczy Erzsébet halálának 55. évfordulója...

- A tatai Szentlélek-szemináriumon a múlt héten eljutottunk a 6. előadásig, amikor imádkoztunk a Szentlélek kiáradásáért. Harminc résztvevő, három imacsoport imádkozott, a solgáló testvérek Törökbálintról, Budaörsről és Érdről jöttek segíteni.

- Részt vettünk a Cor et Lumen Christi szervezésében megtartott "Újítsd meg csodáidat" konferencián (előadó: Damian Stayne) és szolgálóként segítettünk az imaszolgálatokban. (Nagyon jó program volt!) 17-én, pénteken pedig vácott tartottunk gyógyító összejövetelt, ami szintén elég jól sikerült, többen visszajeleztek gyógyulást.

- Most hétvégén lesz a nagyböjti lelkigyakorlatunk Kunszentmártonban, gyógyító összejövetellel együtt. Téma: "Szólj Uram, hallja a Te szolgád!" Mindenkit szeretettel várunk, bővebb program itt: http://szeretetfoldje.hu/index.php/lelki-napok/8875-szolj-uram-hallja-a-te-szolgad

- A következő időszakban Alfa-kurzusos előadást tartunk Nagymaroson és Szentendrén, a törökbálinti alfán pedig hamarosan jön a Szentlélek-hétvége.

- 2007-ben volt Törökbálinton az egyházközségi zsinat, idén van a 10 éves évfordulója. Akkor hét munkacsoportban vizsgáltuk egyházközségünk életét és tettünk javaslatokat - most pedig az elmúlt tíz év kiértékelése folyik és zárul le egy közös összegző összejövetellel.

Március 27-én, hétfőn lesz a stigmatizált Galgóczy Erzsébet halálának 55. évfordulója. Az országban több helyen ajánlanak fel hálaadó szentmisét érte ezen a napon. Nálunk este 7 órától egy előadás is lesz az életéről a plébánián, amire mindenkit szeretettel várunk.

- Egyházközségünk Húsvéti Udvart szervez már évek óta nagy ünnepünkre, és idén törökbálinton lesz az egyházmegyei katolikus karizmatikus találkozó is. Erre külön evangelizációs programot állítottunk össze, ami május 1-ig tart. Kérlek benneteket, imádkozzatok ennek sikeréért!

Imával és szeretettel: Sipos Gyula