Kezdődik az év...

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2017. január 04. szerda

Elkezdődött az új év, folytatódnak a régi programjaink (is). Továbbra is megtartjuk a hétfői közösségi összejöveteleinket, a keddi és csütörtöki szentségimádási alkalmat a Szereetláng kápolnában és a szerdait a Mária segíts kápolnában. Ezen kívül - ingyenes újság, Imanap hazánkért, gyerekműsor, kápolnai ügyek, könyveinkről, stb. Részletesen:

- Tegnap (kedden) leadtam a nyomdába az ingyenes Szeretet földje újságot, hamarosan kijön és akkor postázzuk. Benne van az éves beszámolónk (itt is olvashatod: http://szeretetfoldje.hu/index.php/beszamolok-tanusagtetelek/8707-beszamolo-a-szeretet-foldje-2016-evi-munkajarol ), egy jó tanúságtétel gyógyulásról, aztán hír a január 18-i Imanapról, amit remélem, hogy nagyon sok helyen meg fognak tartani az országban. Ingyenes imafüzet kérhető!

- Január 18-án, Árpád-házi Szent Margit ünnepén imádságra hívunk minden embert hazánkért és nemzetünkért. Kérünk, kapcsolódjatok ti is be, szervezzetek imaalkalmat, hiszen nagy szükség van minden kegyelemre, amit csak kiesdhetünk Istenünktől! (lásd bővebben: http://szeretetfoldje.hu/index.php/hirek-esemenyek/8735-imanap-hazankert)

- Jövő hét kedden, január 10-én délelőtt Csepelen lesz egy Sárkányszelídítős gyermekműsorunk, aminek nagyon örülünk. Csütörtökön pedig Törökbálinton, a Zimándy-iskolában ugyanez, elsősöknek... Szívesen megyünk máshová is, csak szóljatok! :-)

- A Szeretetláng kápolnával kapcsolatban folyik a szertződés szövegének véglegesítése, a terület bejárása és minden kérdéses pont tisztázása. Nagyon várjuk már, hogy túl legyünk az összes akadályon, aztán elkezdhessük a felújítási munkákat...

- Örömmel adunk hírt arról, hogy a Galgóczy Erzsébet életéről szóló, ősszel megjelentetett könyvünket elég sokan megvásárolták, és hasonlóan a kis füzeteket is a Tízparancsolatról és a Szentlélek ajándékairól. Hiszem, hogy ezzel is Isten országának építését, erősítését szolgáljuk! Ugyanakkor a meséskönyvünk, az Ármányos sárkányos még nem találta meg az olvasó közönségét. Pedig szerintem nagyon jó kis könyv, akik olvasták azoktól sok pozitív visszajelzést kaptunk. Számunkra fontos, hogy a gyerekek kezébe is olyan könyveked adjunk, amelyek ötletesek, vidámak, a szeretetre és megbékélésre tanítanak. (A könyveinkről ide kattintva tájékozódhatsz: http://szeretetfoldje.hu/index.php/konyveink )

Imával és szeretettel: Sipos Gyula