Missziós ez + az

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2016. november 15. kedd

Postázzuk az ingyenes újságot, megyünk Szentlélek-napra, lesz lelki nap, gyógyító összejövetel és remélhetőleg lelki központ is, jótékony célú képzőművészeti kiállítást és vásárt is szervezünk és lesz meseműsor is... Részletek:

- Hétvégére megérkezett a nyomdából az ingyenes Szeretet földje újságunk, szombaton már osztogattuk az Országos Karizmatikus Találkozón. Most borítékoljuk és a héten postázzuk a címeinkre is.

- 19-én, szombaton Sükösdre megyünk előadásokat tartani és imádkozni, ahol az bajai Alfa-kurzus tartja a Szentlélek-hétvégéjét a plébánián. Nagyszerű dolog, hiszen ilyenkor mi is újra megmártózhatunk a Szentlélek kegyelmeiben! 29-én, kedden pedig a szentendrei Alfa-kurzuson tartom az Isten ma is gyógyít előadást.

- 27-én, vasárnap Székesfehérváron tartunk gyógyító összejövetelt, december 3-án szombaton Budapesten lelki napot, Rákospalotán, 4-én vasárnap pedig Törökbálinton gyógyító összejövetelt. A programok részleteit hamarosan felteszem a hírek közé.

- A Szeretetláng kápolna és lelki központ javára tovább folytatjuk a gyűjtést, és előkészítjük a szerződéseket is. Ehhez kapcsolódó hír, hogy a Szeretet Földje alkotóközösség tagjainak alkotásaiból egynapos kiállítást és jótékony célú vásárt tartunk december 4-én a törökbálinti plébánián. A bevételt a lelki központ javára ajánljuk fel. (Szóval két legyet üthetsz egy csapásra - lesz egy szépalkotásod és támogathatsz egy jó ügyet... :-) )

- Tartottunk már néhány zenés műsort a Sárkányszelídítőkből iskolákban. Most újra abban az iskolában, ahol dolgozom, lesz két alkalom, 3. osztályos gyerekeknek. Nagyon örülök!

- Végül pedig kivittem a könyvesboltokba az új könyveinket is (Ármányos sárkányos és a Galgóczy Erzsébet élete és misztikája), ott is megvásárolhatók, vagy pedig kedvezményesen a Könyvakciónk keretében.

Minden jót mindenkinek!

Imával és szeretettel: Sipos Gyula