Könyvek, előadások, egyebek

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2016. október 29. szombat

Megjelent a Galgóczy-könyv és jön az Ármányos sárkányos, írok a lelki központ tervéről és az Isten évszázada-előadásokról, és lesznek gyógyító összejövetelek is... részletek:

- Nagy örömünkre megjelent a Galgóczy Erzsébet életéről szóló könyv, amelyet postáztam is azoknak, akik támogatták a megjelenését - már ha tudtam a címüket! Ezért érem azokat, akik a Galgóczy Erzsébetről szóló könyvet támogatták, főleg, ha átutalással, hogy küldjék el postacímüket, mert különben nem tudom elküldeni a tiszteletpéldányaikat. Levélcímünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. A könyvről bővebben itt: http://szeretetfoldje.hu/index.php/konyveink 

- November elején kijön a nyomdából az Ármányos sárkányos meséskönyvünk is. (A támogatók címével kapcsolatban lásd a fentieket.) Ha megérkezik, viszem mindkettőt a budapesti, Ferenciek terei könyvesboltokba is, és akkor ott is meg lehet majd venni őket.

- Mint már olvashattátok, lehetőségünk nyílt a Szeretetláng kápolna és a hozzá tartozó terület megszerzésére. (Itt írunk erről: http://szeretetfoldje.hu/index.php/szeretetlang ) Célunk egy lelki központ kialakítása, ami hatékonyan szolgálhatná hazánk megújulását, Isten dicsőségére, a Szűzanya tiszteletére és az emberek javára - ennek érdekében koldulunk, ide megy a könyvbevételből - és arra gondoltam, szívesen tartanék előadásokat bárhol gyűjtéssel egybekötve. (Cím: XXI. század - Isten évszázada...) Ha tudtok ilyen lehetőséget ajánlani, szívesen elmegyek!

- Egyéb programjaink: november 5-én a törökbálinti alfa-kurzus Szentlélek-napja lesz, 19-én pedig az ajkai közösségé, ahová megyünk előadást tartani. November 12-én Országos katolikus karizmatikus találkozó Budapesten, november 27-én vasárnap gyógyító összejövetel Székesfehérváron, december 4-én, vasárnap pedig Törökbálinton. Lesz egy lelki nap Budapesten is, de ez még szervezés alatt...

Minden jót mindenkinek!

Imával és szeretettel: Sipos Gyula