Programok, események házunk tájáról

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2016. március 31. csütörtök

Meseműsor, gyógyító összejövetel, Szentlélek-szeminárium, regionális karizmatikus találkozó... néhány esemény és egy felhívás életünkből:

- Ma (csütörtök) egy harmadikos osztálynak tartok Sárkányszelídítők műsort - ez egy 45 perces iskolai órára kitalált, gitáros, mesélős program a Sárkányszelídítők meséskönyv alapján. Volt már néhány ilyen előadás és remélem lesz is még... :-)

- Hétfőn, április 4-én (az idősebbek még értik: "felszabadulásunk" ünnepén :-) ) kezdődik Törökbálinton az Élet a Lélekben szeminárium (Szentlélek szeminárium). Az alkalmak hétfő este hét órakor lesznek a plébánián. (Ha szeretnél jönni, szívesen látunk!)

- Kovács Attila atya hívott minket a mai Szlovákia területén fekvő Ipolytarnócra, ott tartunk gyógyító összejövetelt április 23-án, szombaton.

- Minden évben május 1-én van egyházmegyénk regionális katolikus karizmatikus találkozója. Ebben az évben azonban ez a nap vasárnapra esik, ezért egy nappal előtte, április 30-án lesz a Találkozó Alcsútdobozon, a sportcsarnokban. A program 9 órakor kezdődik, mindenkit szeretettel várunk!

Végül egy felhívás: a mindennapos iskolai munka mellett kevesebb időm marad a missziós életünk szervezésére, ami kicsit bánt is. Szeretnénk sok helyre eljutni, előadást, lelki napot, gyógyító összejövetelt (stb.) tartani. Ha munkánk felkeltette az érdeklődésedet, kérlek hívj bátran, vagy írj levelet, mert szívesen elmegyünk hozzátok is! A programjaink ingyenesek, csak időpontot kell egyeztetnünk... levélcím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., tel.: 06-30/33-88-245 Missziós ajánlatunkról itt olvashatsz bővebben: http://szeretetfoldje.hu/index.php/eloadasok/8098-szeretet-foldje-misszios-ajanlat-a-2016-evre

Imával és szeretettel: Sipos Gyula