Heti ez meg az

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2016. február 16. kedd

Múlt hét szombaton lelki nap volt egyházközségünkben Isten irgalmasságáról, ami nagyon jól sikerült. Hétfőn a közösségünk egy része elment István atyával Budaörsre, ahol a lelkipásztori körzet közösségeinek volt ugyanez a téma, másik részével megtartottuk a rendes hétfő esti nyitott összejövetelünket. Ma (kedd) délután a szokásos időben, 16 órától tartjuk a szentségimádást a Szeretetláng kápolnában - de ezzel még nincs vége a napnak, mert este megyünk Budaörsre a Siloé közösség által szervezett Istenkereső missziós összejövetelre. 

Kedd esti Istenkeresés: http://szeretetfoldje.hu/index.php/hirek-esemenyek/8135-oromhir-gyogyulas-szabadulas 

Szerdán este szentségimádást tartunk a Mária segíts kápolnában, de közben beszélni is fogok az Isteni Szeretet Közösség Mária kápolnájában az esti összejövetelen.

Csütörtökön a szokásos délelőtti szentségimádás (9-13 óráig) a Szeretetláng kápolnában - a szentmisét 11 óra körül Baladincz József atya mutatja be.

Pénteken pedig megyünk Kunszentmártonba a karmelita rendházba, ahol nagyböjti lelkigyakorlatot és gyógyító összejövetelt tartunk - erre még mindig lehet jelentkezni, mindenkit szeretettel bárunk! Lásd: http://szeretetfoldje.hu/index.php/lelki-napok/8103-jezus-elete-elete-kozottunk-szeretet-foldje-nagybojti-lelkigyakorlat

Közben reményeim szerint sikerül összerakni a Szeretet földje ingyenes újságunkat is és akkor az is mehet a nyomdába és a jövő héten talán már postázhatjuk...

Imával és szeretettel: Gyula (sipos)

ui.: különben kissé megkehesedtem, kérlek benneteket, imádkozzatok a programok sikeréért és értem is - köszönöm!