Rövid hírek rólunk

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2015. július 04. szombat

Cigánymisszió - házfelújítás, alkotótábor, Szeretet Földje Találkozó, missziós utak...

- A házfelújítás szervezése néhány hónapja kezdődött, amikor egy érdi tízgyerekes cigány család lakhatását próbáltuk megoldani. Másokkal összefogva és több nagylelkű adomány segítségével sikerült egy házhoz jutni, ami elégromos állapotban van. Most folynak a felújítási munkák, villanyszerelés, vakolás, víz bevzetése, stb. Nem könnyű feladat - Tarnóczi Marika hosszan tudna erről mesélni és fog is majd írni  -, sok időt, anyagi és lelki áldozatot kíván... de ha minden jól megy, augusztusra kész leszünk!

- Immár negyedik éve szervezzük a Szeretet Földje Alkotótábort, ami most hétfőn indul itt Törökbálinton. Kilencen leszünk, profi és amatőr alkotó, képzőművészek... Az eddigi táborok nagyon jó hangulatúak voltak, remélem az idei is ilyen lesz! Az alkotóközösség közös kiállítása majd a Szeretet Földje Találkozó keretében lesz szeptemberben.

- És ha már itt tartunk, az idei Szeretet Földje Találkozó szeptember 19-én, szombaton lesz Törökbálinton, a római katolikus templomban. A téma: 21. század - Isten évszázada! Nagyszerű előadók, Isten munkája közöttünk, előadások, gyógyító összejövetel, kiállítás... Remélhetőleg addigra elkészül egy könyvünk is, ami szintén erről fog szólni.

- Tervezzük az őszi missziós utakat, lelkigyakorlatokat. Ha szeretnétek, hogy hozzátok is eljussunk, már most jelentkezhettek: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Áldott nyarat kívánva mindenkinek, imával és szeretettel: Sipos Gyula