Karácsony előtti ez + az

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2014. december 21. vasárnap

Rövid ismertető az ünnep előtti utolsó napok munkáiról: adventi előadások, cigány misszió, Imanap hazánkért, ingyenes imafüzet, karácsonyi műsor a kórházban...

- Nagy örülök, hogy két helyen - Törökbálinton és Csepelen - is megtarthattam (sipos) az adventi előadás-sorozatot. Csepelen már elhangzott szombaton az utolsó rész, hétfőn este még törökbálinton elmondom, aztán lesz a szokásos kis ajándékozás. (Kihúztuk egymás neveit, akiért imádkoztunk az elmúlt időszakban, és most kis ajándékkal lepjük meg...) Az elhangzott előadásokból az első rész begépelt változata már olvasható a honlapunkon, illetve a harmadik rész megnézhető videón...

- Tarnóczi Marika szorgalmasan gyűjti és adja tovább az általunk látogatott érdi családoknak a karácsonyi szeretet-csomagokat. Több jó dolog is történt, remélem hamarosan olvashatunk tőle egy beszámolót is.

- Postacímeinkre (több, mint 500 cím) és az internetes levelező listára is szétküldtük a január 18-i Imanap Hazánkért felhívó levelét. Ha valaki szeretne kérni az ingyenes imafüzeteinkből (Imádságok hazánkért 2.), írjon bátran és küldöm!

- Az Olajág idősek otthonában szombaton volt az utolsó adventi igeliturgia, kedden pedig a közösségünkkel a Szeretetláng kápolnabeli imádság után a Szanatóriumba megyünk ikis karácsonyi műsort adni a betegeknek.

Aztán karácsonyi ünnepek - de utána folytatjuk! :-)

Áldott ünnepeket kívánva, imával és szeretettel: Gyula