Egy kis ez + az

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2014. június 16. hétfő

Missziós alkalmak, lelki nap, alkotótábor, novellás kötet, hegyi beszéd, cigány táboroztatás... és ami belefér!

- Vasárnap két helyen is tartottunk összejövetelt, délelőtt Pázmándon, délután Százhalombattán, a helyi szervezők szerint elég jól sikerültek... Remélem, még sok ilyen alkalmnk lesz, itt is, ott is, amott is... :-) (Ha szeretnéd, hozzád is szívesen megyünk, hívj fel, vagy írj levelet: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

- A héten a szokásos hétfői és keddi közösségi alkalmainkon túl szerdán este az Isteni szeretet Közösség házában fogok beszélni, csütörtökön pedig a művelődési házban az utó-alfán a keresztény felekezetek közötti egyezésekről és problémákról (19 órakor mindkét helyen). Ez utóbbit talán sikerül videóra is felvenni, ha igen, akkor felteszem majd a honlapunkra.

- A szentmiséken most olvassuk Jézus tanításait a hegyi beszédben. Ezzel kapcsolatban felhívnám a figyelmet a honlapunkon a Hegyi beszéd menüpontra, ahová folyamatosan kerülnek fel elmélkedések... (lásd: http://www.szeretetfoldje.hu/index.php/hegyi-beszed )

- Ma jön ki a nyomdából az ingyenes újságunk, a napokban postázzuk az ötszáz címre... (Sajnos az eddigi nyomdászunk, egy nagyszerű és kedves keresztény ember megbetegedett - agydaganat - kérlek, imádkozzatok érte!)

- Sajnos még kevés támogatás jött össze Balog Elemér Cigánysors-könyvére, pedig szeretnénk minél hamarabb kiadni - ha valakit érdekelnek a novellái, olvashatók az Irodalom menüpont alatt (lásd: http://www.szeretetfoldje.hu/index.php/irodalom ) Minden segítséget hálás szívvel fogadunk!

- Szeretnénk nyáron az érdi cigány családok gyerekeit elvinni kirándulni és/vagy táborozni. Eddig már több variáció is felmerült, napközis tábor, közös hétvége vagy napi strandolás a Velencei-tónál... de még mindig nem sikerült a jó változatot megtalálni - küzdünk, küzdünk, valami majdcsak kialakul! :-)

- Jövő héten pedig Szeretet Földje alkotótábor - amatőr és profi rajzolók, festők, "agyagozók" és faragók vagyunk együtt majd egy hétig, beszélgetve, alkotva... ez a  harmadig ilyen táborunk (évente egy), és nagyon örülök neki!

- A hónap utolsó szombatján pedig lelki nap a Szeretetláng kápolnában, a téma: belső gyógyulás a Szeretetláng által (lásd: http://www.szeretetfoldje.hu/index.php/lelki-napok/5840-szeretetlang-lelki-nap-belso-gyogyulas-a-szeretetlang-altal )

Imával és szeretettel: Sipos Gyula