Néhány januári információ

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2011. január 16. vasárnap

Kedves Testvérek!

Eljött az adóbevallások ideje - az Alapítványunkba támogatást küldőknek elküldtük a köszönő-levelet, ami alapján az adóalapjukból leírhatják a támogatást. Ha valaki nem kapja meg, vagy pontatlan adatokat tartalmaz, az kérem, hogy jelezze, és elküldöm a javított változatot! (Lehet, hogy rosszul olvastuk le a csekkről a címet, vagy nem megfelelő összeget írtunk be...)

- Ma (január 16. vasárnap) délután kezdődik Érden, a cigány-misszió keretében egy Alpha-kurzus. Az egyik cigány család házában tartjuk - addig a gyerekekre vigyáznak -, mert nincs semmilyen közösségi hely, ahová mehetnénk, és ennél a családnál elég nagy a szoba ahhoz, hogy többen beférjünk... (És nagy szükségünk van a háttér imáitokra is!!!)

- Kedden lesz a Nemzeti Imanap - igyekeztünk minden rendelkezésünkre álló csatornán hirdetni ezt, szétküldtük a leveleket, postáztuk az imafüzeteket, plakátokat, stb. Végre sikerült megoldani, hogy a honlapunkról letölthetőek legyenek az imanapos anyagok, a Letöltések menüpont alatt megtalálhatjátok azokat. (Lásd: http://www.szeretetfoldje.hu/index.php/letoeltesek/category/5-nemzeti-imanapos-anyagok)

- Ide tartozik még, hogy egy testvérünk kezdeményezte, hogy 18-án kezdjünk egy imakilencedet az árvíz és belvíz ellen (ő egy teljes rózsafüzért ír imának - de aki ezt hosszúnak találja, vagy nincs ennyi ideje, az se csüggedjen, hiszen bármilyen ima jó, csak imádkozzunk!) A felhívást feltettem a Nemzeti Imanap rovatba (Lásd: http://www.szeretetfoldje.hu/index.php/nemzeti-imanap/41-nemzeti-imanap/407-imakilenced-az-arviz-es-belviz-fenyegetesevel-szemben)

- Végül kérlek, ne feledkezzetek meg arról, hogy most lehet az adó 1% felajánlásokat megtenni az adóbevallás keretében. Kérlek benneteket, hogy lehetőségetek szerint támogassátok missziós munkánkat ezzel! (Szeretet Földje Közhasznú Alapítvány Adószám: 18684319-1-13 - Lásd bővebben: http://www.szeretetfoldje.hu/index.php/tamogatas-1 Múlt évben végzett munkánkról rövid összefoglaló itt: http://www.szeretetfoldje.hu/index.php/beszamolok-tanusagtetelek/383-beszamolo-a-szeretet-foeldje-koezhasznu-alapitvany-2010-evi-munkajarol-)

Segítségeteket megköszönve, imával és szeretettel: Sipos Gyula