Munkás napok

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2013. június 12. szerda

Hétvégén Kunszentmártonban tartunk lelkigyakorlatot gyógyító összejövetellel, a hétfői közösségi összejövetelünkön elkezdünk egy sorozatot a hit nagy embereiről, kedden lesz a budapesti Szeretetláng kápolna avatása Erdő Péter bíboros úrral, 22-én, szombaton Mohácsra megyünk gyógyító összejövetelt tartani... közben most adom nyomdába az ingyenes újságot, és egyéb apró-cseprő ügyek.

- Még mindig van hely a kunszentmártoni lelkigyakorlatra (és gyógyító összejövetel), ami pénteken 18 órától vasárnap délig tart, a karmelita rendházban. Téma: "Keresztény élet, hittel és Szentlélekkel telve". Jelentkezni lehet: Forgó Andrea, tel.: 06-30/532-4762

- A hit nagy emberei - előadások a törökbálinti római katolikus plébánia nagytermében a hétfői közösség összejövetelén. Első előadás június 17. hétfő,19 órától: Ábrahám és Sára (Mindenkit szeretettel várunk!)

- Kedden június 18-án 15 órakor kezdődik Budapesten a Székely Bertalan utca 25. szám alatti Szeretetláng kápolna avatása, Erdő Péter bíboros úrral. A programra mindenkit szeretettel várunk!

- Gyógyító összejövetel június 22-én, szombaton 13.30 órától Mohácson, a Barátok templomában
és a Szent Ferenc Lelkiségi és Tanulmányi Házban. Lásd bővebben a Hírek, események menüpont alatt.

- E héten elkészül és a nyomdát is megjárja a "Szeretet földje" ingyenes újságunk, amit közel hatszáz címre postázunk. Ezzel együtt újra nyomtatjuk egy ingyenes szórólapunkat is, ami szinte teljesen elfogyott.

- Még mindig látható alkotóközösségünk kilenc tagjának kiállítása Törökbálinton a művelődési házban, ha erre jártok, feltétlenül nézzétek meg!

Imával és szeretettel: Sipos Gyula