Kezdődik az új év!

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2012. január 02. hétfő

Túl sok id?nk nem volt a pihenésre (ráadásul év végén még cs?törésünk is volt, 30-án még gödröket ástam az udvarunkon), de tulajdonképpen örülök, hogy van munkánk Isten országában!

Ma (hétfőn) már kezdődnek a szokásos heti közösségi alkalmak: fél hattól ima a Szeretetláng-kápolnában, este héttől nyitott közösségi alkalom a plébánián, kedden pedig 16 órtól szentségimádás és igeliturgia a Szeretetláng-kápolnában. (Ezekre szeretettel várunk mindenkit!)

Szerdán és csütörtökön Biatorbágyon tartok előadást, az ottani kisgyerekes anyukák és kismamák ugyanis Alfa-kurzust szerveztek maguknak.

A legfontosabb ügy most a Nemzeti Imanap, már jött néhány megrendelés az ingyenes imafüzetekre és plakátokra. Még ma is szétküldök jónéhány levelet - kérlek benneteket, hogy lehetőségetek szerint ti is szervezzetek közös imát hazánkért január 18-ra! (Lásd: http://www.szeretetfoldje.hu/index.php/imadsagok-hazankert/41-nemzeti-imanap/1209-nemzeti-imanap-nyolcadszor)

Január 20-22-i hétvégén tartjuk lelkigyakorlat formájában a Szeretet Földje Missziós Iskoilát, amire szeretettel várunk minden érdeklődőt! (Bővebben: http://www.szeretetfoldje.hu/index.php/hirek-esemenyek/34-hirek-esemenyek/1238-szeretet-foeldje-misszios-iskola-lelkigyakorlat-formajaban)

Januárban lesz még a Szeretetláng kápolnában a szokásos utolsó szombati lelki nap január 28-án, szombaton 10 órától. Szintén januárban kezdünk még egy Alfa-kurzust az érdi cigány-misszió keretében.

A gyógyító összejövetelek szervezése is elkezdődik. Aki szeretné, hogy hozzájuk is menjünk, az írjon levelet nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. levélcímre, vagy hívjon a 06-30/33-88-245-ös telefonszámon.

Imával és szeretettel: Sipos Gyula

You have no rights to post comments