Egy kis betekintés a munkáinkba

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2019. augusztus 01. csütörtök

Új könyv, cigány-holokauszt megemlékezés, újság, jó programok... egy kis betekintés a munkánkba, a szokásos heti programokon túl:

- Nyomdába adtunk egy új könyvet: Így történt - Csépe Klára és Hasznos-Fallóskút története. Ez egy egyszerre megrázó és felvillanyozó történet egy asszonyról, akinek a Szűzanya megmutat egy forrást a Mátrában. Üldözik, bolondnak tartják, közben felépül egy kápolna, gyógyulások történnek... Nagyboldogasszony napjára, augusztus 15-ére reményeink szerint kezünkben lesz a könyv!

- Pénteken, augusztus 2-án 18 órától tartjuk Érden a cigány-holkausztról szóló megemlékezésünket, itt a részletes program: http://szeretetfoldje.hu/index.php/ciganymisszio/11827-megemlekezes-a-cigany-holokausztrol-augusztus-2-an-penteken-erden 

- Hamarosan nyomdába kerül az ingyenes Szeretet földje újságunk új száma, amit utána postázunk is a címlistánkra.

- Augusztus 31-én lesz a Szeretetláng Fesztivál Máriaremetén, ahol ott leszünk a Szeretetláng sátorban, visszük a könyveinket is, amiket ott kedvezményes áron lehet megvenni. (Kis probléma, hogy akkor lesz Törökbálinton is az egyházközségi nap, de majd ügyesen megoldjuk... :-)

- Szeptember 22-én, vasárnap lesz Törökbálinton az idei Szeretet Földje Találkozó, nagyon jó  előadókkal és programokkal - már készül a plakát is -, aki már a szombat esti dicsőítésre is szeretne jönni, annak szálláslehetőség lesz az Isteni Szeretet Közösség házában.

Kalandra fel! (S)