Szeptember 1. Teremtésvédelmi imanap - ima

Kategória: imádságok hazánkért Megjelent: 2018. szeptember 01. szombat

Mennyei Atyánk! Te látod, milyen nehéz helyzetbe kerültünk. Felbolydult az egész természet, az időjárási viszontagságok veszélybe sodorhatják a növényeket, állatokat, embereket, az idei termést és mindannyiunk megélhetését. Kérünk Téged most Jézus Krisztus nevében, a mindenkor segítő Szűzanya közbenjárásával, hogy Szentlelked hatalmas erejével járd át a teremtett világot!

Kérünk növeld bennünk a szeretetet és a felelősségérzetet minden teremtményed iránt! Segíts, hogy jó terveket gondoljunk ki és hajtsunk végre, amelyeksegítenek megóvni a természetes és az épített környezetünket is! Nagy erőddel állítsd le a gonosz folyamatokat, hogy a kihaló növény- és állatfajok újra sokasodjanak, a víz és levegő megtisztuljon és helyreálljon a Föld ökoszisztémája!

Csillapítsd le a természet háborgását és óvd meg teremtményeidet és gyermekeidet minden bajtól! Óvd meg az úton levőket is, ments meg minket a balesetektől, műszaki problémáktól és minden bajtól! Hiúsítsd meg a rossz szándékú emberek terveit, akik visszaélve a nehéz helyzettel, kihasználják, meglopják, fenyegetik embertársaikat és tönke teszik a teremtett vlágot!.
Köszönöm Istenem, hogy szeretsz minket és meghallgatod imáinkat! Ámen.

You have no rights to post comments