Kezdődik a Budapesti Városmisszió!

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2017. június 08. csütörtök

"Kedves Testvérek!

Most kezdődik Budapesten a Június 8-11-e között zajló Városmisszió, amely a 24 órás dicsőítéssel indul a  Belvárosi Szent Anna templomban (1052 Szervita tér 6.)

 

Szentségimádási órát vállalok időbeosztását: http://albertfalviplebania.hu/varosmisszio.html linkre kattintva láthatod.

Reméljük sokan vesznek részt olyanok is ezeken a programokon, akik még messze állnak Jézustól. Kérünk ezért hívj magaddal olyan ismerősöket, barátokat, rokonokat, akiket ezeken keresztül megszólíthatók.

Felhívom a figyelmeteket a Missziós Menetre, ami szombaton du 1/2 3-tól lelki és technikai előkészülettel kezdődik Székely János püspök atya buzdításával a Józsefvárosi Horváth M. téri templomban. 3-kor indulunk el gitáros énekekkel a Deák térre, útközben imádkozunk a templomok előtt. Székely János püspök atya végig velünk jön.

 

Egy külön meglepetése van a Missziónak.

Azokat, akik vállalják, hogy legalább egy fél évig missziós karkötőt hordanak, azok kaphatnak ilyet. Sötétkék háttérrel meleg sárga felirattal a  legegyszerűbb hitvallás található rajta, amit most olvastunk a Pünkösd vasárnapi szentleckében: Jézus az Úr! 1Kor 12, 3

Ma este már várhatóan a Cor et Lumen Christi Tűz és Fény programján lehet vinni, de ahol biztosan lesz, az a szombati Missziós Menet előkészülete, vagyis 1/2 3-3 között.

Nagyon kérlek titeket, hogy kapcsolódjunk be az imádságba. Ennek egy jó eszköze az Imabástyák, ahol lefedhetjük a teljes időt. Imádkozzunk a saját, a környezetünk és az országban élők megtéréséért.

Imabástyák óráiba jelentkezhetsz a megadott linken: <http://teamup.com/ks6fee94c20a5598b5/>

A Szentélek ereje, bátorítása segítsen valamennyiőnket.

Testvéretek Jézusban:

Angéla"

You have no rights to post comments