Idén is lesz "Ez az a nap"!

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2014. április 07. hétfő

"Ebben az évben is gondoskodtunk a világhírű, zeneileg sokszínű fellépőkről és a színvonalas programról. Az Ez az a nap! színpadán fellép a legendás amerikai Newsboys, akik először járnak Magyarországon. Közel három évtizede vannak a pályán, munkáikat négyszer jelölték Grammy-díjra, több mint 7 millió lemezt adtak el, 31 toplistás rádióslágert tudhatnak magukénak, és történetük során két énekes-frontember cserét is átéltek. Mindezek az élmények, sikerek és nehézségek nélkül nem lennének azok, akiket ma a legeredményesebb keresztény pop-rock csapatok között említünk.

Négy év után újra az Ez az a nap! fellépői között köszönthetjük a Hillsong London dicsőítő csapatát. A Nagy-Britanniából érkező csoportot az a Reuben Morgan vezeti, aki részt vett a világhírű Hillsong United csapat megalapításában, és számos világhírű dicsőítő dal szerzője, amelyek a legtöbb Hillsong lemez alapját adták.
Újra ellátogat hozzánk Martin Smith és zenekara, valamint Graham Kendrick, a modern dicsőítő zene úttörői Nagy-Britanniából! Az anyanyelvünkön pedig együtt énekelhetünk a Helyes_Beat zenekarral, a Magyar Continental Singers-szel, az Amaro Del együttessel, Csiszér Lászlóval, Gável Andrással és Gellérttel, Pintér Bélával és Prazsák Lászlóval, valamint bátorító igei üzenetek is elhangoznak majd a színpadról.
A gyermekek számára most is különprogrammal készülünk, missziós szervezetek bemutatkozása látható a Misszió Expón, megszervezzük a 24 órás dicsőítést, és a rendezvényt megelőző napon (május 23.) a dicsőítésben szolgálók számára konferenciát szervezünk.
Várjuk mindazokat, akik szeretnének együtt ünnepelni keresztény testvéreikkel, és megélni az összetartozás örömét felekezeti hovatartozástól függetlenül. Várjuk azokat, akik a szívükön viselik országunk sorsát, a keresztények egységét, és készek velünk együtt imádkozni ezért. Várjuk azokat, akik tartalmas programra, színvonalas zenei élményre, lelki feltöltődésre vágynak! Várjuk az Istent keresőket, az elfáradtakat, akik felfrissülésre vágynak, egész gyülekezeti közösségeket, imacsoportokat, ifjúsági csoportokat! Várjuk a kicsiket, nagyokat és még nagyobbakat!

Várunk TÉGED, aki ezeket a sorokat olvasod, mert érted történik mindez! Gyere és találkozz a Mindenható Istennel, ünnepeld és dicsőítsd Őt velünk és több ezer keresztény testvérünkkel együtt az egész Kárpát-medencéből! Mert EZ az a nap, amelyet az Úr rendelt, vigadozzunk és örüljünk ezen! (Zsolt 118,24)"
További információ és jegyek kaphatók: www.ezazanap.hu

You have no rights to post comments