Gyalogos Szeretetláng-keresztút

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2014. március 06. csütörtök

 

Gyalogos Szeretetláng-keresztút ÁPRILIS 5-ÉN (SZOMBATON), 11-16 óra között Budapesten. "Azon az útvonalon járjuk a keresztutat, melyen a Szeretetláng-üzeneteket kapó Erzsébet asszony is járt, miközben a kis házához - melyben az Úr és  a Szűzanya szólt hozzá -  köveket hordott, hogy a falakat kívülről beburkolja."  Részletek:

 

 

 

Találkozunk Budapesten, a hűvösvölgyi BKV végállomás mellett, az erdő szélén, onnan indulunk gyalog a pesthidegkúti vitorlázó repülőtér felé. Azon az útvonalon járjuk a keresztutat, melyen a Szeretetláng-üzeneteket kapó Erzsébet asszony is járt, miközben a kis házához - melyben az Úr és  a Szűzanya szólt hozzá -  köveket hordott, hogy a falakat kívülről beburkolja. A súlyos kövek hordozása közben gyakran imádkozta a keresztutat, Jézusra gondolva, Akinek még nehezebb volt a keresztet vinnie. Elmélkedésünk alapjául a Szeretetláng Lelki Napló szolgál; a stációk közötti úton felváltva hordozunk egy nagyobb fakeresztet. A keresztút végén Szentmisén veszünk részt a 13. századi kis gercsei templomban, A MÁSNAPI VÁLASZTÁSOKÉRT ÉS MAGYAR HAZÁNKÉRT KÖNYÖGVE!

 


PROGRAM:
11 órakor indulás az erdőn át a hegyre

 

11.30-tól keresztút a repülőtér mentén, a környező dombok érintésével

 

14 órától Szentmise a gercsei templomban

 


HOZZ MAGADDAL

 

közepesen nehéz terepre alkalmas cipőt és öltözéket,

 

hozd el az imacsoportodat, a családodat (gyermekeket is) és a barátaidat...

 

...ÉS HOZZ TISZTA, JÉZUSHOZ EMELT SZÍVET!

 


Bővebb információ:

 

Telefon: 06-30-205-8170

 

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

You have no rights to post comments