A sötétség centruma - újra építeni akarják

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2012. szeptember 19. szerda

Egyszer már sikerült felfüggesztetni - most újra itt a hír: Magyarországon épülhet az európai Las Vegas - a bűn és bűnözés sűrített centruma. Már megint fel akarják építeni és csak a gazdasági előnyöket ismertetik. De valóban ennyi lenne az egész?

A hír a Napi Gazdaság tálalásában: "A pénzügyi és hitelezési válság lelassította a bezenyei Eurovegas építkezésének előkészítését, és az évek óta tartó tulajdonosi vita sem segítette a hatalmas beruházás megvalósítását. Most úgy tűnik, mindkettő megoldódik, és végre elkezdődhet a 300 millió eurós fejlesztés megvalósítása,írja a Napi Gazdaság [1]. Az osztrák és szlovák határ közelében 160 hektáron elterülő szórakoztató központ Közép-Európa legnagyobb turisztikai beruházása lesz, amelynek megvalósítása évek óta húzódik.

A finanszírozás a befektetőtől kapott információk szerint ígéretesen alakul, így hamarosan indulhat a gigantikus építkezés. Az első ütemben egy 350 szobás Hard Rock Hotel, 4000 fős rendezvényközpont, éttermek, diszkó és egy Las Vegas-i stílusú kaszinó készül el - egy-másfél év alatt. Az amerikai-magyar tervezőcsapat által megálmodott komplexum közvetlenül és közvetve 11 ezer embernek ad majd munkát, s nem mellékesen jelentős költségvetési bevételt is generál.

Már az építkezés alatt megközelítőleg 35 milliárdos adóbevételhez jut a büdzsé, a KPMG számításai szerint ez újabb 20 milliárddal nő a koncessziós időszak végéig..."

Valójában mi is ez? Egy hatalmas lehúzó gépezet, amelyik átveri az embereket, sikert és gazdagságot ígérve nekik, de közben kicsalva a maradék pénzüket is. Mi ez? Mindenhol a világon - ahol engedték - a bűn centruma, amely szorosan együttműködik a bűnözők világával. Ahol "normális" a prostitúció és a drog-kereskedelem, ahol pénzért a legaljasabb perverzió is megvehető és kielégíthető... és most ezt akarják újra hazánkra szabadítani!

Istenem, kérlek, ments meg minket ettől! Omoljon össze minden gonosz terv, hiúsuljon meg ez az ördögi befektetés, vezetőink pedig lássák át, mit akarnak elkövetni a nép ellen és jussanak bűnbánatra! Segíts meg minket Uram, mert nélküled elveszünk!