Katolizált: megmászta az Ararátot a Baywatch egykori Playboy-sztárja

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2012. szeptember 06. csütörtök
Donna D’Errico, aki a kilencvenes évek második felében forgatott Baywatch egyik sztárja volt, valamint megjelentek a fotói a Playboyban is, katolizált, a nyáron megmászta az Ararátot, s most dokumentumfilmet készül forgatni Noé bárkájáról.

Az 1968-ban született Donna egy Las Vegas-i limuzincég tulajdonosa volt, mígnem ő lett az 1995 szeptemberi Playboy Playmate-je. Ezután került bele a Baywatchba, majd a sorozat után számos független filmben szerepelt.

Donna 2007-ben, kilenc év házasság és lányuk megszületése után vált el addigi férjétől, Nikki Sixxtől, a Mötley Crue nevű rockbanda veszélyesen élő énekesétől. A pár már korábban is szakított, majd pár hónap múlva, mikor Sixx sikeresen részt vett egy alkoholelvonó-kúrán, kibékültek, de 2006 áprilisában megint szakítottak, hogy végül 2007-ben elváljanak.

A színésznő 2011-ben jelentette be, hogy szeretné megvalósítani régi álmát, az Ararát megmászását, amire edzeni kezdett. Tervét valóra is váltotta, idén augusztusban tért vissza a törökországi hegyről, ahol a legenda szerint fennakadt Noé bárkája. Útja vége felé még egy komolyabb sérülést is szenvedett.

Az ACI Prensa beszámolója szerint a 44 éves színésznő útja után a FoxNews tévécsatornának azt nyilatkozta, hogy gyermekkori álma teljesült. Mint mondta: hisz abban, amit a Biblia ír, de ezt több történész is megerősíti, így nem csak a Szentírásra hagyatkozik, amikor elfogadja, hogy az Araráton lehetnek vagy lehettek Noé bárkájának maradványai.

Az amerikai Space tudományos magazin egyik 2006-os száma például azt állítja, űrfelvételeken felszíni szabálytalanságokat találtak a hegy északi részén, ami arra utalhat, hogy ott vannak a bárka maradványai.

A színésznőtől azt is megkérdezték, hogy mennyire tartja magát vallásosnak. „Teljes mértékben” –  felelte. Hozzátette: nem szereti azt mondani, hogy „spirituális”, mivel annak van némi magyarázkodós felhangja. „Vagy vallásos vagy vagy nem. Nincs olyan, hogy spirituális, ez egy buta kifejezés, amiből klisé lett. Ha nem vagy vallásos, nem vagy spirituális sem, és fordítva. Mint jelent spirituálisnak lenni? Minden vasárnap misére megyek, és minden este elmondom a rózsafüzért a gyermekeimmel.” Spirituálisnak azok nevezik magukat, akiknek állításuk szerint van transzcendens élményük, de nem fogadják el a vallást, vagy az egyházi struktúrákat.

Az egykori Playboy-szereplésével kapcsolatban Donna D”Errico megjegyezte: követett el hibákat a múltban, de ma teljesen más embernek érzi magát, mint akkor volt. Az egy olyan fejezete volt az életének, amit teljesen lezárt.

Magyar Kurír (szg)

You have no rights to post comments