Közös ima az országos karizmatikus találkozóért

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2012. augusztus 12. vasárnap

A Szervezők által közzétett imádság a Katolikus Karizmatikus Megújulás XXI. Országos Találkozójáért:

Kedves Testvérek!

Ezzel az imával, szentségimádással és böjttel készüljünk a találkozóra!

  1. Pio Atya „ellenállhatatlan” kilencede

Időpontok: 2012. aug. 19-27, 2012. aug. 28-szept. 5., 2012. szept. 6-14

A kilenced:

Jézusom, Te mondád: „Kérjétek és kaptok, keressetek és találtok, zörgessetek és ajtót nyitnak néktek.” Íme, most zörgetek, keresek és kérem a kegyelmet a magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás XXI. Országos Találkozójának minden szervezője számára, hogy életük és szolgálatuk megdicsőítse az ÖRÖK ATYÁT.

Miatyánk…Üdvözlégy…Dicsőség…

Jézusom Szentséges Szíve, remélek és bízom Benned. Amen.

Jézusom, Te mondád: „Amit kértek az Atyától az én nevemben, megadja nektek.” Íme, most a Te Szent Nevedben kérjük a Mennyei Atyától a szentek közbenjárására a Szentlélek kegyelmét a magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás XXI. Országos Találkozójának minden szolgálója számára. Kend fel őket a szeretet olajával, hogy szabadító terveid eszközei lehessenek.

Miatyánk…Üdvözlégy…Dicsőség…

Jézusom Szentséges Szíve, remélek és bízom Benned. Amen.

            Jézusom, Te mondád: „Ég és föld elmúlnak, de az én igéim el nem múlnak.” Íme, most szavad csalatkozhatatlanságában bízva kérjük a szentek közbenjárására a Szentlélek kegyelmét a magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás XXI. Országos Találkozójának minden résztvevője számára, hogy szívük Neked énekeljen, lelkük a Te lelkedben örvendezzen és hirdessék dicsőségedet az egész világon!

Miatyánk…Üdvözlégy…Dicsőség…

Jézusom Szentséges Szíve, remélek és bízom Benned. Amen.

Jézusom Szentséges Szíve, Te nem tudsz részvétlen lenni a szerencsétlenek iránt. Légy irgalmas hozzánk, nyomorult bűnösökhöz is! Add meg nekünk Szűz Mária Szeplőtelen Szívének, a Te és a mi gyöngéden szerető Édesanyánknak a közbenjárására a kért kegyelmet!

Szent József, Úr Jézus nevelőatyja, könyörögj érettünk!

  1. 2.      Böjti napok: Aug. 24, 31, Szept. 7, 14. (pénteki napok)
  2. 3.      Virrasztás: Szeptember 7-én a Szeged Alsóvárosi Ferences Templomban este 8-12-ig (az első pénteki szentmise után)

You have no rights to post comments