Homoszexuális főszereplő a Pixar-rajzfilmben

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2020. május 27. szerda

Május 22-én mutatták be a Pixar egyik legújabb animációs rövidfilmjét, az Outot, ami az első olyan alkotás a stúdiótól, aminek a főszereplője homoszexuális.

A SparkShorts program keretében készült rövidfilm főszereplője Greg, aki éppen arra készül, hogy a nagyvárosba költözzön a barátjával. A szülei, akiknek fiuk még nem beszélt arról, hogy egy másik férfi a párja, egyszer csak betoppannak, hogy segítsenek neki pakolni, Greg pedig próbálja elrejteni a közös képet Manuellel, és innentől érdekes fordulatot vesznek az események.
Ahogyan a Deadline írja, ugyan a Pixar animációs filmjeiben korábban is szerepeltek már LMBTQ-karakterek, ez az első alkalom, hogy nem egy mellékszereplő homoszexuális...
(index.hu)

"Vagy nem tudjátok, hogy a gonoszok nem részesülnek Isten országában? Ne ámítsátok magatokat: sem paráznák, sem bálványimádók, sem házasságtörők, sem kéjencek, sem férfiakkal paráználkodó férfiak, sem tolvajok, sem kapzsik, sem iszákosak, sem átkozódók, sem rablók nem részesülnek Isten országában." (1Kor 6, 9-10)

You have no rights to post comments