Családok keresztútja Budapesten

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2019. április 11. csütörtök

A Regnum Christi Mozgalom szeretettel hívja Önt és kedves családját, barátait az idén is megrendezésre kerülő Családok Keresztútjára az Andrássy úton. E húsvéti lelki előkészületet segítő és hitvalló rendezvényünknek a közelgő Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus különös hangsúlyt ad. Ezért nagyon örülnénk, ha minél többen el tudnának jönni, hogy keresztút-járásunk  erőteljes üzenetté válhasson Budapest és a világ felé Istennek a végsőkig elmenő áldozatvállalásáról, mérhetetlenül nagy szeretetéről!

A Családok Keresztútja április 13-án, azaz a virágvasárnapot megelőző szombat délután 15.00 órakor indul az Oktogontól. Az Andrássy úton megyünk énekelve, majd a keresztút állomásainál megállva elmélkedéseket hallgatunk és imádkozunk. A Hősök terére 16.00 óra körül érkezünk, és 16.15 körüli kezdéssel szentmisét ünnepelünk. Ide is be lehet csatlakozni!

Plakátunkat a Családok Keresztútjáról mellékelten küldjük, és hálásan megköszönjük, ha missziós lelkülettel Ön is minél többekhez el tudná juttatni, illetve a facebook-on való megosztásnak is nagyon örülnénk. A Családok Keresztútja facebook esemény oldala itt található.

A rendezvényünk plakátja honlapunkon is elérhető itt.

Remélve, hogy április 13-án Önnel is találkozhatunk a Családok Keresztútján, hogy együtt elmélkedjük át Jézus szenvedésének történetét hazánk e történelmi helyszínén,

imádságos  szeretettel a Családok Keresztútja szervezői

You have no rights to post comments