Honlapunk látogatottsági statisztikája

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2017. december 31. vasárnap

Néhány érdekes adat a szeretetfoldje.hu honlap látogatottsági statisztikáiból. először itt egy táblázat a havi látogatószámról. A táblázat azt mutatja, hogy melyik hónapban hány különböző látogató lépett fel a honlapunkra júniusban a legkevesebb, 5,118, júliusban a legtöbb, 12832 - összesen hányszor, mennyi oldalt nyitottak meg, stb:

A következő táblázathoz kiválasztottuk az első hónapot, januárt, ami átlagos látogatottságú volt (6862 fő). és megnázzük a napi bontást, azaz, hogy naponta hány különböző ember átogatta meg a honlapunkat. Íme:

Honlapunkon 27 menüpont van, ezek közül nézzünk végül néhány érdekességet: A 2017-es hétfői Eheti írások közül a legolvasottabb a "Miért könnyezik a Szűzanya hazánkban?" - 4343 megnyitással.  Az idei tanúságtételek közül a legtöbben, 794-en "A reményről, az ima erejéről és hogy az Isten minden rosszat jóra fordít" címűt olvasták. A cigánymissziós írások közül a legtöbben, 517-en "A cigányság jelene és jövője a segítő szemével" című írást olvasták, a Szeretetláng menüpont alól pedig 620-an a "Szeretetláng-átadás az egész országban" című hírt... Youtube csatornánkon jelenleg 205 feliratkozó van. Az idei felvételek közül legtöbben, 665-en "Éberlein Éva tanúságtétele megtéréséről és Isten szeretetéről"című felvételt látták.

További jó böngészést és áldott, boldog új évet kívánunk mindannyiunknak, 2018-ban is, együtt, itt a naponta frissülő szeretetet földje honlapon is.

szerk.