Böjte Csaba buzdítása

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2017. december 22. péntek

Istennek terve van veled, nem arra születtél, hogy félszegen ücsörögj a fenekeden! Hihetetlen erők, képességek vannak benned, lepecsételt bánya vagy, hatalmas kincsekkel, indulj el!! Teremtőd biztat:

Bármit kérsz az én nevemben, Atyám megadja neked!!
Erdélyben egyetlen gyermekszívorvos dolgozik, rakd magasra a célt!! A reggel ötkor kelő, és a lovászkodást szépen megtanuló diákjaink hetente kapnak állás ajánlatokat! Tapasztalatból tudom, hogy a szolgálni akaró szerzetest milyen sokfelé hívják!
Álmodj merészet, rakd magasra a kötelet és indulj el!! Iratkozzál be az orvosira és tanulj!! Kelj korán és a kis dolgokat is hatalmas hűséggel jól végezd, mert aki a kicsiben hű, arra sokat bíznak!! Ne félj az áldozatoktól, Istent soha semmiben nagyvonalúságban nem tudod felülmúlni! Bármit oda adhatsz, Isten biztos, hogy százszorosan vissza adja azt neked!!
Csodaszép ez a világ, ha talpra állsz és elindulsz bátran akár egy akrobata, hogy megvalósítsd vágyaidat, hogy Isten által beléd álmodott célokat valóra váltsd!! Élő hited akárcsak egy kötél biztosan fenntart, bátran léphetsz rá, csak ne a félelmeidtől kérd a tanácsaid! Ne hidd el a gonosznak, hogy te értéktelen vagy!! Képes vagy rálépni a magad kötelére és elindulni céljaid felé!!

Csaba testvér

You have no rights to post comments